Imanol Alguacil absolvoval tlačovú konferenciu pred zápasom s Barcelonou. Zápas je na programe už zajtra o 18:30.

Zranenia

"Keď sa veci nevyvíjajú dobre, všetci chcú hrať. Máme mierne pochybnosti o Aritzovi Elustondovi, pretože včera mal ešte opuch, ale hovoril, že napriek tomu chce hrať. Diego Llorente bude pripravený hrať od prvej minúty."

Krátky odpočinok

"Je tam rozdiel, o tom niet pochýb. Niektorí hráči sú unavení, ale po vybojovaní postupu do finále Kráľovského pohára tú energiu majú. Tento zápas nadišiel veľmi rýchlo, hoci po návrate z Mirandés som už myslel na zápas s Barcelonou a premýšľal som o tom ako môžeme vyhrať. Pracovali sme tak ako vždy a pristúpime k tomuto súboju s tým istým zámerom zvíťaziť. My sme takisto zvyknutí na to hrať každé tri dni. Dobrý moment? Pri tomto type zápasov sa to hovorí vždy, ale pri kvalite hráčov Barcelony sa môže stať všetko. Barca je silný súper, ktorý aj keď má zlý deň, tak môže streliť 3 či 4 góly."

Séria

"Hra na Camp Nou je vždy veľká výzva, ale máme dobrú sériu, dosahujeme skvelé výsledky a našu sériu plánujeme natiahnuť na tak dlho, ako len budeme môcť. Budeme hrať tak ako vždy. Budeme musieť urobiť všetko dobre a hrať odvážne a s charakterom. Dôležité bude útočiť presingom v správnych momentoch a v pokutovom území musíme byť efektívni. Musíme hrať solídne."

Porovnanie Setiéna s Valverdem

"Myslím si, že veľa sa nezmenilo. Hráči sú takí istí. Barcelona urobila s Ernestom úžasnú prácu. Vážim si ho za všetko, čo s mužstvami, ktoré viedol, urobil. Teraz sa Barcelona snaží viac riskovať pri vyvážaní lopty. Je to silný súper a ťažko ho poraziť."

Ubránenie Messiho

"Messiho nie je možné ubrániť. Skúšalo to veľa trénerov a nebolo to možné. Ale ak nie Messi, tak súperovi môže narobiť problémy Griezmann, Fati, či ktokoľvek z hráčov Barcelony. Uvidíme, či sa nám podobne ako v posledných rokoch podarí, aby Messiho nebolo veľmi vidieť, pretože ak sa nám to podarí dosiahnuť, budeme bližšie k získaniu pozitívneho výsledku."

zdroj: marca.com as.com
foto: facebook

Tom91

3
2020-03-06 22:48:04

Chudák Setien kdyby tenkrat věděl do jaké žumpy to vleze. V létě bude sucho, tady budou chodit už jen důchodci kterým se nechce běhat a ať se můžou pochlubit vnoucatum že párkrát nahráli Messimu. A běda jak po nich trenér bude chtít ať makaji a plní si povinnosti, nedej bůh ať na ně zvýší hlas. Takový trenér to bude mít hned spočítáne. Beztak by s Betisem tyhle lenive kurvicky zase rozjebal.

Tom91

0
2020-03-06 22:48:59

Pardon za sprosté slova ale jsem tak nasraný jak si můžou hráči stěžovat že je trenér okrikne... To není možné proste... Alespoň se pěkně vybarvili.

Tomy11

-2
2020-03-07 07:34:18

Kde si čítal priame vyhlasenie hračov že sa stažovali?media nafukli žiadny hrač nepovedal nič!!!
Tak neprehanaj...
Ak niekdo vytrhne par slov z vety tak tie slova zneju uplne ibak ako celá veta a to robia novinári...
Ale pravda je že Setien nema na FCB pisal som to od jeho príchodu a len sa to zapas čo zápas potvrdzuje....
Jedine s čím majú hrači že vraj problém je ak tréneri nemajú zasebou aku taku fotbalovú karieru ale to by mal každy to sa deje aj bežne v robotach...
Hrači fakt maju poniektori top karieru ved hraju za FCB a dojde taky Setien čo sa nikdy nepresadil ako hrač nebol top a ani ako trener nieje Top a taky tu ide rozdávať rozum a kritizovať hračov....
S tým by žiadny hrač nebol ok nie len naši...
Aspon keby bol Setien top trener mal nejake uspechy ale nema a to mu je už 61 rokov...
Vezmi si to na seba predstav si že celi život makaš si top hráč pozná ta celí svet a pride taky Setien čo nebola dobrý hráč a ani tréner nie je dobrý a taký ta ide kritizovať ani tebe by sa to nepáčilo....

T0mIO

3
2020-03-07 09:11:59

Odkiaľ prosím ťa máš že dobrý tréner musí byť aj dobrý hráč?

Tomy11

-1
2020-03-07 09:49:16

Ešte raz si prečítaj čo som napísal :)
Hračom vadí že ich kritizuje niekdo ako Setien
Čo nebol dobrý fotbalista a nie je dobrý ani trener žiadné výsledky žiadne trofeje nič a to už ma 61.rokov...
Už si pochopil čo som písal...?

wwww

0
2020-03-08 08:46:13

Viacej hráčov si žiada "viacej minút".? Ani sa tomu nečudujem, lebo takí tréneri ako tí poslední v Barcelone si veľký rešpekt užívať nemôžu a hráči sa asi natlačaju do zostavy papulou a nie výkonmi.. Veď je nepochopiteľné, aby dostával neustále viacej príležitosti taký (pre Barcelonu podpriemerný) hráč ako je Rakitic a pritom väčšinou sedel na lavičke taky talent ako Ansufati. Tak sa ten chlapec má zdokonaliť, nabrať skúsenosti a sebadôveru? Co mal ukázať viac ako to, že prekonal viacej rekordov v tých malo minútach co bol na ihrisku? Pritom hra Barcelona väčšinou na 2 útočníkov (výnimka vcera). Fati by mal byť na placi každý zapas s Messim a Griesmannom minimalne 70 minút, nie 7 minút . Musia sa jednoducho zohrať. Griesmann je stále vynikajúci hráč, len niekedy akoby nevedel kde je a čo má kde, na akom poste hrať. A to je neschopnosť tých idiotov na lavičke.
Nečudujem sa vôbec tým, ktorí tu niekedy vulgarne nadávate trénerom, lebo sú to spolu s prezidentom super ko....
Aaale vyjadrím sa jasne : neschopní SUPERKOKOTI!!
Berú mi radosť z futbalu...

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.