FC Barcelona dnes o 18:30 odohrá ďalší z nepríjemných zápasov proti Realu Sociedad. Dnešný súper Blaugranas sa v tabuľke nachádza na 6. mieste a bojuje o európske poháre.

Real Sociedad je okrem toho vo veľmi dobrej forme a postúpil dokonca do finále Copa del Rey. Zverenci Imanola Alguacila si postup zabezpečili zápasom v strede týždňa a môžeme tak povedať, že hráči budú viac unavení ako Blaugranas, ktorí nehrali. Setién podľa všetkého zvolí jemnú rotáciu a denníky v Španielsku zastávajú názor, že dnes od začiatku zápasu uvidíme Barcelonu v rozostavení 4-3-3 a s Martínom Braithwaiteom.

Pohľad denníka Marca

Pohľad denníka AS

Pohľad denníka Sport

zdroj: marca.com as.com sport.es
foto: marca.com as.com sport.es

Pader

10
2020-03-07 09:59:31

Griezmann na lavičku a miesto neho Fati

mikimi122

0
2020-03-07 10:15:46

Tiež som mal pred týmto zápasom tušenie, že Martin bude hrať základ. Osobne preferujem zostavu od Sportu. Martin je od Griezmanna rýchlejší, takže na krídle toho dokáže viac urobiť. Pevne dúfam, že sa Alba nezraní, keďže aj ten návrat zo zranenia bol trochu urýchlený kvôli clasicu. Možno lepšie by bolo dať Firpa a Alba by prišiel do druhého polčasu, aby chytil formu.

MisterBlue

1
2020-03-07 11:46:39

Nemůžu si pomoct, ale sestava od Marca se mi fakt líbí (kromě toho, že bych prohodil Martina a Grizziho). Messi jako falešná devítka a "křídla" se můžou stahovat doprostřed. Messi zajišťuje spojení mezi defenzivní zálohou a útokem a duo vepředu by snad (PROSÍM) mohlo střílet a zajistit nějaké góly. A s jejich workratem by to ani defenzivně nemuselo být tak špatné. Já vím. Strašně naivní představa.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.