Arturo Vidal patrí medzi hráčov, ktorí po príchode Quiqueho Setiéna do Barcelony získali na dôležitosti. Čiľan začínal v posledných troch zápasoch a pod novým trénerom vynechal len jedno stretnutie - s Athletic Club v Copa del Rey.

Získavať minúty sa Čiľanovi darí predovšetkým vďaka jeho všestrannosti. V posledných troch zápasoch sa dostal do základnej zostavy a vytvoril ofenzívnu formáciu spolu s Messim a Griezmannom. Z 11. zápasov Quiqueho Setiéna na trénerskej lavičke vynechal len jedno a aj to kvôli zraneniu. Inak si pripísal až 6 štartov v základnej jedenástke.

Vidal v prebiehajúcej sezóne nastrieľal 6 gólov, ale stále si nevybojoval jasnú pozíciu v tíme. Doteraz sa mu v Barcelone nestalo, aby sa v základnej zostave objavil viac, než v troch zápasoch po sebe. Mužstvo medzičasom posilnil Martín Braithwaite a zdá sa, že tréner mu chce dopriať minúty na trávniku.

O hrací čas žiada aj Ansu Fati. Všetko však záleží od bývalého trénera Betisu Sevilla. Či v dnešnom zápase proti Realu Sociedad uvidíme na trávniku od úvodných minút Vidala alebo tréner dá prednosť práve Braithwaiteovi.

zdroj: marca.com
foto: facebook

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.