Asistent trénera FC Barcelona ešte pred včerajším zápasom s Realom Sociedad komentoval polemiku súvisiacu s tým ako sa zachoval na lavičke počas posledného El Clásica.

Nezmením sa

"Podstata toho, aký som, sa nezmení. Futbal budem prežívať stále intenzívne. Je však pravda, že deťom musíme ísť príkladom. Musím dbať o určité veci, ale som hrdý na to, aký som a taký budem aj naďalej."

Silný Real Sociedad

"Myslím si, že Real ponúkne to isté a to bez ohľadu na zostavu. Súper nemá, čo stratiť, bude veľmi odvážnym mužstvom a po postupe do finále Copa del Rey bude ešte odvážnejší. Musíme hrať dobrý futbal s loptou aj bez nej, pretože ak nie, súper sa postará o to, že budeme musieť veľa behať a vtedy budeme trpieť."

Reakcia po prehre s Realom

"Očakávame, že mužstvo po prehre zareaguje. Nikto nechce prehrávať, zvlášť na Bernabéu, ale musíme sa sústrediť na to, čo nás čaká dnes. Nedeľňajší zápas sme analyzovali, veľa vecí je pre nás jasných."

Braithwaite

"Tréner už hovoril, že Braithwaite nám dá veľa a v dvoch prípadoch, kedy hral, nám dal alternatívu. Je svieži a jeho iskra nám môže veľmi pomôcť od samého začiatku."

zdroj: mundodeportivo.es
foto: facebook

Samurajj

20
2020-03-08 14:58:29

správne..

Zubohryz1

16
2020-03-08 15:08:38

No musim povedat pravdu a pre dva tyzdne ked prisli novi treneri, tak som si povedal ze trener moze byt OK , ale ten asistent to bude snad nejaky vtip, uz minimalne preto lebo este nic nedosiahol a ani ako futbalista nebol nic moc. No asi som trochu zmenil nazor a myslim si ze v trenerskom time je fajn. Vyzera ze ma jasne vizie a neboji sa prejavit emocie a aj fyzicky na treningu pritvrdit. Tak len tak dalej a buduca sezony so zmenami podla ich predstav uz musi byt pozeratelna kazdy zapas!!!!

Zubohryz1

7
2020-03-08 15:09:18

* pred dvoma tyzdnimi

Zubohryz1

15
2020-03-08 15:09:58

* (do prdele aj s mobilom) týždňami

Martin77

5
2020-03-08 16:53:32

Stejně mě přijde, že to bylo celý jen nafouknutý medii s tím Sarabiou.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.