Jordi Alba bol ďalším z hráčov Barcelony, ktorý po zápase s Realom Sociedad poskytol rozhovor pre médiá.

Analýza zápasu

"Real Sociedad patrí medzi najlepšie mužstvá v La Lige. Dnešné víťazstvo nás stálo veľa, ale je veľmi dôležité. Musíme zlepšiť množstvo vecí, ale náš prístup bol dobrý."

Oslava po góle, ktorý bol nakoniec anulovaný

"Všetci nemajú radi, ak sú fanúšikovia proti niekomu a zvlášť na vlastnom štadióne. Rešpektujem všetkých, ale tiež si zaslúžime rešpekt. Náš prístup je dobrý, každý hráč zo seba na trávniku dáva všetko. Neskrývam svoje názory. Rovnako rešpektujem piskot a rovnako je potrebné rešpektovať mňa."

Piskot a kritika

"Nikto nechce hrať zle alebo tak ako hráme teraz, ale nepáči sa mi piskot v 15. minúte prvého polčasu či počas bezgólovej remízy."

Pocity

"Sú pozitívne. Odohrali sme dobrý zápas s jedným z najlepších mužstiev ligy. Vedeli sme, že to bude ťažké. Zdá sa, že všetko, čo už nie je ideálne, to sa nepočíta. Nemusíte byť spokojní s tým, čo robíme v tomto momente."

Zlepšenie

"Bude ťažké priblížiť sa dokonalosti z predchádzajúcich sezón, to musíme priznať. Máme veľmi dobré mužstvo, ale ak chceme vyhrať všetky trofeje, mali by sme ukázať oveľa viac. Niektorým akciám chýba už len to, aby lopta padla do siete. Uvidíme, či sa nám to podarí. Teraz je to veľmi ťažké."

Fanúšikovia

"Veľmi si vážim fanúšikov Barcelony. Držali s nami aj keď sme vypadli z Ligy Majstrov. Ak niečo nevychádza tak ako chcete, nie je to jednoduché, ale všetci s tým musíme žiť. Vieme, že pokiaľ nehráme na adekvátnej úrovni, všetko nás bude stáť veľa. Musíme byť psychicky silní, aby sme súčasnú situáciu zmenili."

Sarabia

"Vyzerá to tak, ako keby niekoho zabil. Futbal prežíva intenzívne. Jeho komentáre sú to najnormálnejšie na svete. Na jeho mieste by som urobil to isté alebo niečo ešte horšie. Absolútne sa nehneváme."

zdroj: cadenacope, marca.com
foto: fcbarcelona.com

MessiGOAT

19
2020-03-07 21:47:20

Dokonalý uz nejte několik sezón a roků ..... Naposled se o dokonalosti dalo hovořit v sezóně 2014/15 a mozna i 2015/2016 pod Luchem, kdyby nebylo výbuchu v LM s atletikem v LM tak věřím ze mohl byt treble, ale i double byl skvělý

Majkl10

7
2020-03-07 22:50:02

dokonalý to sice nebylo ale hodně se mi líbila první sezona pod ernestem alespon co se ligy týče... skoro bez prohry a skóre 99-29 + 93b není špatný.. no ale od té doby to šlo jen dolů

Martin77

5
2020-03-08 08:30:18

kdo koukal jen čísla, tak byl třeba spokojenej, ale kdo koukal na zápasy na předvedený výkon, tak to byl jeden z největších humusů co jsem kdy u Barcy viděl.

Menoivan

11
2020-03-07 23:07:44

Tak nech vrátia 50% platu. Potom tým jeho alibistickým kecom uverím. Je to hamba.

barca87

2
2020-03-07 23:49:41

Ja s ním úplne súhlasím...veľmi sme si zvykli na úroveň futbalu, ktora je naozaj fantastická...a teraz ju považujeme za samozrejmosť, lenže ono to tak jednoduché nie je...nahradiť hráčov ako Puyol, Alves, Iniesta, Xavi, to sa snáď ani nedá...trofeje, ak budú, tak veru veľmi ťažko vybojované, o to viac si ich bude treba ceniť...

adriano

-4
2020-03-08 06:32:30

Musíme zlepšiť množstvo veci túto frázu od hráčov čítame neustále po zapasoch.Ale nič nenasvedčuje že by sa chceli alebo zlepšili stále hrajú ten svoj sterilny fotbal na prihrávky.A nahradiť iniestu či xaviho nieje možné ale adekvátnu náhradu mali čas získať.Tak isto za neymara nezískali náhradu len vyhodili milióny za vecne zraneného dembeleho a coutinha ktorého neviem načo posielali konkurencii na hosťovanie hrac ktorý prišiel za 140 miliónov a pošlú ho na hostovanie to nedáva logiku a aj sa to vypomstilo zranenych je viac než dosť a teraz by sa zišiel pretože je to ofenzívny hráč.

Pitris09

0
2020-03-08 09:24:33

Že bude Dembele pořád zraněnej asi nikdo nemohl tušit.

emiliano

9
2020-03-08 08:06:02

Včera to bola hrôza, ani v jednej dlhšej chvíli sme nemali zápas pod kontrolou. Už tá rozohrávka od Stegena, úspešnosť bola asi 1%, všetko končilo u súpera. Nemal ani komu, lebo všetko stalo a chodilo si. Ale nebol som prekvapený našou hrou, je taká, aký je káder a aké má návyky - pomalosť, nedôraz, okrem Lea a de Jonga nik neprejde cez hráča, je to bago, bez behania, preberanie lopty v stoji, prihrávky dozadu, do strany, bezradnosť, pohodlnosť. Vyhrali sme zápas, v ktorom súper bol lepší, dôraznejší, rýchlejší, sebavedomejší, vyhrávali osobné súboje, boli všade skôr, vytvárali si šance, zázrak, že berieme 3 body. Všimal som si presing - jeden presuje, ostatní stoja, vyhýbajú sa súbojom, atakovanie zdiaľky. Bude treba prestavbu a začať poctivou fyzickou prípravou, znovu ich naučiť behať a bojovať, ale už nie tých istých. Túto sezónu nevyhráme nič, treba sa s tým zmieriť, vedenie žilo z minulosti, vyhrievalo sa na slniečku, nemyslelo na budúcnosť. Tie nákupy boli len na senzáciu, bez účelu. Griezman bol kúpený úplne zbytočne, nepatrí do tímu, je bez kľučky, dlho bez lopty, ktorú aj tak kopne dozadu z jednej. Raki prehrá každý súboj, preto sa snaží rýchlo sa zbaviť lopty, včera na prekvapenie aj 2x vystrelil po dlhej dobe. Bežecky všetko prehrávame, okrem Semeda, ten je zasa pod tlakom neistý. V závere Fati ukázal, že dá sa urobiť aj kľučka, ktorú v minulosti ovládali všetci. Nič sa nezmenilo, ale ani sa nedá zmeniť s hráčmi, ktorí nevedia alebo nevládzu behať a všetko si zľahčujú.

MINH0

0
2020-03-08 09:38:44

Aj keď sa to ťažko číta je to veľmi pravdivo napísané.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.