Imanol Alguacil hodnotil prehru s Barcelonou na tlačovke po zápase. Spokojný veru nebol.

Nezaslúžená prehra

"Za to, čo sme v tomto zápase urobili, sme mali aspoň remizovať. Plne rešpektujem rozhodcov. Je to veľmi ťažká práca. Pokiaľ rozhodca videl pokutový kop, to znamená, že bola ruka. K rozhodcom musíte mať veľkú úctu. Pískajú to, čo vidia."

Rotácia

"Táto jedenástka zahrala proti Barcelone veľmi dobre. Pred niekoľkými dňami sme hrali veľmi ťažký zápas a dnes bol ďalší. Všetci naši hráči majú skvelú formu a je to vidieť. Mužstvo hrá veľmi dobre a je schopné čeliť aj Camp Nou. Je nespravodlivé, že sme prehrali, zaslúžili sme si minimálne remízu."

Dojmy z hry Barcelony

"Je to predovšetkým naša zásluha. Máme veľkú úctu k našim súperom a kolegom, k takým ako Quique Setién. Náš tím odviedol proti Barcelone skvelú prácu a preto nehrala na svojej úrovni. Videli sme video z posledných zápasov Barcelony. Zariskovali sme. Naša hra mala veľký vplyv na to, ako tento zápas vyzeral. Narobili sme súperovi množstvo problémov pri preberaní lopty."

Zakončenie akcií

"Toto nám chýbalo. Dokážeme strieľať góly, ukázali sme to neraz. Sú však dni, kedy sme efektívni a niekedy sa prihodia také momenty ako dnes. Mali sme veľa príležitostí, ale lopta nechcela padnúť do bránky. Prehra nás bolí. Na náš výkon som však hrdý."

Hra v obrane

"V tomto aspekte si musíte dávať veľký pozor, musíme pamätať na Messiho potenciál. Máme hráčov, ktorých úlohou je získavať lopty. Pracovali dobre a komunikovali medzi sebou. Messiho efektivita je známa všetkým. Dnes sme ho však našťastie dokázali spomaliť v jeho hre."

Messi

"Vždy má chuť hrať, to vás nemôže prekvapiť. Pokiaľ má svoje deň, nie je možné ho ubrániť a Barcelona tým veľmi získa. Aj v tomto zápase mal niekoľko momentov, kedy bol geniálny."

Očakávania ofenzívnejšej Barcelony

"Som prvá osoba, ktorá si dokáže všimnúť, ktoré mužstvo je lepšie. Dnes bola remíza určite najspravodlivejšia."

Cesta na vrchol

"Stále sme mladý tím. Musíme sa naďalej rozvíjať a to aj robíme. Chýba tu ešte 10 či 12 hráčov, ktorí so mnou hrali v rezerve v Segunda División B. To hovorí veľa o akadémii Realu Sociedad."

zdroj: marca.com
foto: facebook

plcd

8
2020-03-08 10:09:28

Ak by Pique nereklamoval ruku,tak by to možno ani neriešili cez VAR.Ako chceli vyhrať,ak mali jednu strelu na bránu?

Camp_Nou

10
2020-03-08 10:44:47

Aj keď je Sociedad nebezpečné mužstvo, našu bránu moc neohrozovali. Možno len nejaké nepresné strely.
Na druhej strane Barca mohla hrať lepšie, ale nevidím to až tak kriticky, ako väčšina fanúšikov forca. Sociedad vie často Barcu potrápiť.

FCBarcelona2018

4
2020-03-08 11:37:10

Ten ich tréner je plne zahľadený do vlastného mužstva. Ak počas 90 minút nevystrelia na bránku, tak nemôžu vyhrať. Tak čo rozpráva, že hrali veľmi dobre. Možno len v tom, že dôsledne napádali hráčov Barce pri preberaní lôpt, ale ak nedajú gól tak čo??? Je pravda že sme mali šťastie a že nám k trom bodom pomohol VAR a Pique, pretože ak by Pique nebol reklamoval ruku, tak neviem či by sa tou situáciou bol VAR zaoberal.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.