Včerajší zápas s Realom Sociedad komentoval aj obranca FC Barcelona, Nélson Semedo.

"Súboj s Realom Sociedad je vždy veľmi ťažký. Je to veľmi dobré mužstvo, ktoré hrá skvelú sezónu. Počas zápasu nám narobilo množstvo problémov. Podarilo sa nám však zvíťaziť a keď sme prišli do šatne, to víťazstvo sme veľmi oslavovali. Je to preto, že to bolo naozaj ťažké," uviedol Portugalčan.

"Musíme sa vyzbrojiť trpezlivosťou. Nie vždy sme schopní rozhodnúť o osude zápasu v prvej či 20. minúte alebo v prvom polčase vo všeobecnosti. Prihodia sa aj stretnutia, kedy sa nám to podarí až v 80. minúte. Tak ako sa to stalo napríklad s Realom Sociedad. Niekedy strelíme gól až v koncovke zápasu, ale najdôležitejšie je ten gól streliť a vyhrať. V zápase s Realom Sociedad sme to urobili," dodal.

zdroj: fcbarcelona.com
foto: fcbarcelona.com

myzuFCB

15
2020-03-08 18:30:50

No veľmi nie je čo sláviť, jedine ak tie získané 3 body lebo inak bola tá hra hrozná. Na druhej strane možno takéto oslavy ešte viac stmelia a posilnia mužstvo po psychickej stránke.

LaBrie

5
2020-03-08 19:10:33

Ci je super silny, alebo slaby, jednoducho uz nevedia normalne rozvinut akciu od brankara dopredu bez toho, ze by mal bankar aspon 5 dotykov s loptou a casto riskoval pri napadani superom. Cakam, kedy sa stane to co De Geovi nedavno, ze napalil vykop do presujuceho hraca a lopta skoncila v jeho sieti..... .takto mantavo nerozohrava hru na svete nikto iba Barcelona....a ano, super bol dobry, len problem je, ze takto hrame aj proti poslednemu v tabulke a nie vzdy vyhrame....

mazanyhrac

3
2020-03-08 20:36:23

Ten zápas byl opravdu slabý. Za mě je hodně znát, když místo Rakitiče hraje Arthur. Ale i tak je to s podivem, jak včera hráli. Už aby se vrátil Suarez, Messi je bez něj jako tělo bez duše. Griezman si po návratu Sua zaslouží leštit lavici, Martin bude na křídle mnohem platnější a agresivnější. Ach jo, chci zpět svoji Barcu :( ...ale k tomu vede proces a nemůžeme zřejmě letos čekat zázraky.

JAZVA0

2
2020-03-09 00:15:33

Jedine šťastie že krízou zmietaný je aj Real, prehrá Baletiek na Betise nám môže pomôcť po psychickej stránke, predčasne voĺby zbaviť sa kompetentných, už len vyhlásenie Amora že dôležité sú body svedčí o nastaveni vedenia na hru

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.