Najbližšie zápasy na Camp Nou proti Neapolu a Leganés sa odohrajú bez divákov. Je to už oficiálne. Katalánsky denník Mundo Deportivo informuje, že Barcelona chce svojim socios túto nepríjemnosť kompenzovať.

Barcelona sa podľa denníka chce obrátiť na La Ligu a UEFA, či by umožnili vysielať tieto stretnutia prostredníctvom klubovej televízie Barça TV. Zápasy sa budú hrať bez divákov a klub tak chce svojim fanúšikom tieto stretnutia priblížiť aspoň v takejto forme. Socios, ktorí si zakúpili permanentky na celú sezónu, by si tieto zápasy mohli pozrieť zadarmo. Neapol v Lige Majstrov je na programe 18. marca a Leganés v La Lige zas 22. marca. Problémom v tomto smere sú však zmluvy, ktoré sú podpísané medzi vyššie spomenutými organizáciami a televíznymi operátormi.

FC Barcelona však musí dodržiavať rozhodnutie ministerstva zdravotníctva Generalitat de Catalunya, ktoré boli odsúhlasené s generálnym tajomníkom pre šport. Mundo Deportivo píše, že Barcelona sa snaží vymyslieť ako kompenzovať socios to, že aj napriek zakúpeným permanentkám si tieto zápasy nebudú môcť pozrieť. Katalánsky klub však za vzniknutú situáciu v súvislosti s koronavírusom nemôže.

zdroj: mundodeportivo.es
foto: fcbarcelona.com

vondeylen

22
2020-03-12 08:18:26

Dobrý nápad...

Chrisler

0
2020-03-12 10:39:19

asi by pre nich bolo jednoduchsie, keby vsetkym socios zaplatili od nejakeho operatora existujuci program na sledovanie zapasov...

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.