Vypadá to, že Samuel Umtiti bude v následujícím přestupovém období žádaným zbožím. Pokud se rozhodne Barcelona svého obránce prodat, o zájemce nebude mít nouze.

Arsenal je připraven se poprat s Manchesterem United o koupi Samuela Umtitiho. Podle informací Sportu se Barcelona rozhodla dát Umtitimu nálepku „na prodej” a právě Arsenal patří ke známým obdivovatelům hřmotného francouzského beka. Poté, co Sport tuto informaci odhalil, se své práce chopil také britský tisk, který hned začal zjišťovat další podrobnosti. Arsenal se tak přidává k Rudým ďáblům, oba celky by tak rády posílily své křehké obranné řady o zkušeného obránce. 

Tým Mikela Artety by chtěl ideálně Umtitiho spárovat s mladým obráncem Williamem Salibou. Ten je sice na hostování v Saint-Étienne, nicméně po sezoně se vrací do Londýna. V lepší pozici ale má být momentálně Manchester, Gunners se ale bez boje vzdát nehodlají. I přes jeho nekonzistentní formu, způsobenou hlavně kvůli jeho zdravotním problémům, je Umtiti mezi anglickými týmy stále vysoce ceněným fotbalistou. Zájem o Big Sama sice není nový, ale ochota Barcelony naslouchat nabídkám zvýšila pozornost hlavních zájemců.

zdroj: sport.es
foto: tribuna.com

kubakladno

5
2020-03-17 21:08:09

Tak týmy z premiér league by mohli platit. Tam prachy jsou...
Mohlo by to byt za 80mega

mikimi122

19
2020-03-17 21:12:58

80 M za neho nedá nikto a navyše teraz takú hodnotu Umtiti ani nemá. Budeme radi ak niekto vôbec dá 50 M.

matejj

21
2020-03-17 21:09:51

kludne predat mne pride ze on tymi zraneniami stratil akukolvek obratnost, je pomaly a nepamatam si kedy sa naposledy hodil do strely alebo spravil smykacku. Priklad zapas a betisom ide nanho fekir a nikto za nim neni a on ho necha vystrelit miesto toho aby sa hodil do strely a dostali sme gol

kluc

0
2020-03-17 22:28:52

Sokratis, Mustafi, Luiz...takúto trojicu stoperov keby mám tak to zabalim...

kluc

3
2020-03-17 23:00:57

A miesto neho nám zostáva Upamecano, túto sezónu má odohrané veľa, avšak takto pred rokom pauzoval skoro 4 mesiace kvôli kolenu (tak by sme druhého Umtitiho nekúpili), čo mu hra do karát že je mladý a končí mu o rok zmluva čiže cena by mohla byť nižšia ale zas je pravák a to je aj Todibo a Araujo ktorý by mohli dostať šancu od leta, a ľaváka máme Ramosa (čudne to znie :D ) ktorý by tiež sem tam mohol Lengleta suplovať...

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.