Španielske denníky sa aj dnes venujú téme rôznych prestupových špekulácií. Predovšetkým je na pretrase budúcnosť Philippeho Coutinha, ktorého budúcnosť v Bayerne Mníchov je veľmi neistá.

Barcelona chce Brazílčana v ideálnom prípade predať alebo aspoň poslať na ďalšie hosťovanie a to vzhľadom na jeho privysoký plat. Quique Setién však vedeniu Blaugranas uviedol, že nemá problém s tým, aby sa Coutinho vrátil do Barcelony. Tréner je názoru, že Barcelona potrebuje hráčov s výbornými technickými prednosťami a ktorí vedia hrávať medzi líniami.

V súčasnosti je takmer isté, že Bayern Mníchov hráča nekúpi. 120 miliónov eur je jednoducho priveľa. Vylúčené však nie je ďalšie ročné hosťovanie a to pravdepodobne do Premier League. Ale vzhľadom na plat hráča je aj hosťovanie v inom klube veľmi zložité dosiahnuť.

Katalánske médiá však informujú, že Barcelona robí v kádri miesto pre útočníkov, pretože ako Neymar, tak aj Lautaro Martínez, zatiaľ nemajú európsky pas. V mužstve môžu byť len traja futbalisti spoza Európskej únie a Katalánci už majú dvoch - Artura Vidala a Arthura Mela. Neskôr sa však objaví problém v podobe Emersona, ktorý má Barcelonu posilniť už o rok.

zdroj: sport.es mundodeportivo.es
foto: facebook

mikimi122

7
2020-03-18 14:53:58

Takže Vidal asi ide na isto preč cez leto, aby bolo miesto pre Neymara a Lautara. Taktiež ak prídu obidvaja + v tíme je Arthur, tak aspoň jeden z nich si bude musieť do roka vybaviť európsky pas, aby mohol prísť Emerson.

Camp_Nou

17
2020-03-18 15:31:37

Čo bude s Coutinhom ? Asi ho budeme posúvať zadara na hosťovania pokiaľ mu neskončí zmluva a FCB prerobí 160 mil. €. Možno aspoň nejaká výmena sa mohla uskutočniť nech už o Coutinhovi nemusím v súvislosti s Barcou počuť.

kluc

15
2020-03-18 17:51:46

Nech mu dá Setien sancu, myslím ze nemáme čo stratiť, do zálohy sa zíde, predá sa Dembele (ktorý má neskutočný plat a nemáme zneho nic) a miesto Griezmanna príde Lautaro...čiže s platmi by sme boli ešte lepšie. Messi, Trincao,Fati, Braithwaite by mali krídla pokryť si myslím...

kluc

10
2020-03-18 18:01:24

+popripade z eú Saneho (konci mu zmluva, mohol by byť o polovicu lacnejši ako Neymar) na krídlo...a do tej zálohy budeme potrebovať každého hráča, teraz trpíme nedostatkom a Coutinho stále nepatrí medzi tých najhorších ...

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.