Pravý obranca Betisu Sevilla sa v budúcnosti môže stať hráčom katalánskej Barcelony. Emerson v rozhovore pre kanál Fox Sports hodnotil svoj vývoj v posledných mesiacoch.

"Zlepšil som takmer všetko. Od technickej stránky až po postavenie na trávniku. Veľa som sa naučil. Najviac však vyniká defenzívny aspekt, kde som zaznamenal vývoj z 50 na 100%. Teraz sa cezo mňa dostanete len veľmi ťažko," ubezpečil 21-ročný obranca.

Emerson má za sebou už aj debut v reprezentácii Brazílie, ale naposledy pozvánku od trénera nedostal. Namiesto toho sa bol pozvaný do reprezentácie do 23 rokov, ktorá sa mala pripravovať na olympijský turnaj. Nie je však jasné, či sa tento turnaj vôbec uskutoční. Copa America zas bola preložená na budúci rok, takže pravý obranca má ešte väčšiu šancu získať si dôveru trénera: "Veľa sa hovorí o reprezentácii, ale snažím sa nepočúvať veľa názorov na túto tému a radšej sa venovať vlastným záležitostiam. Zlepšujem sa čoraz viac a ašpirujem na to, aby som bol súčasťou reprezentácie Brazílie a už som bol povolaný. Učím sa a pracujem, aby som sa vrátil do kádra," pokračoval.

Pravý obranca komentoval aj tému karantény, ktorá súvisí s šírením pandémie koronavírusu po celom svete: "Prechádzame ťažkým obdobím. Situácia je veľmi nepríjemná, ale musíme byť pokojní, aby sme sa cez to dostali. Sme vzorom, ktorý nasleduje množstvo ľudí a preto im musíme hovoriť, aby sa o seba starali najlepším možným spôsobom. My sa medzitým musíme postarať o našu fyzickú kondíciu a musíme byť dobre pripravení, pretože súťaž sa môže obnoviť v každom momente. Musíme sa venovať aj správnej výžive, aby sme sa vrátili pripravení na 100%," uzavrel.

zdroj: as.com
foto: twitter

mikimi122

8
2020-03-21 14:05:57

Verím, že už o rok bude súčasťou tímu Barci. Je to celkom veľké prekvapenie ako sa v Betise ukázal, keďže skoro všetci sme si mysleli, že to boli len zbytočne utratené peniaze typu Douglas.

tunno

-14
2020-03-21 14:51:55

Mozno by sme ho mohli stiahnut uz v lete, Semedo vie velmi dobre aj na LB. Takze emerson semedo jordi a roberto by mohli pokryt posty krajnych obrancov.

kluc

3
2020-03-21 19:16:00

No treba rozmýšľať aj nad 3 miestami pre hráčov mimo EÚ...Arthur je jasný a potom zostávajú 2 voľné miesta pre Coutinha,Neymara, Lautara a Emersona...takže to by som zvážil najprv...aj o rok keď mu skončí hosťovanie...

Maaca

-2
2020-03-21 23:52:23

Proč je arthur jasný? Hráč který je půlku sezony zraněny

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.