Emmanuel Petit poskytol rozhovor pre Mirror, v ktorom komentoval aj prestup Philippeho Coutinha z Liverpoolu do Barcelony.

"Na Coutinhovom mieste by som sa sám seba každé ráno po prebudení pýtal: 'Prečo som prestúpil do Barcelony?'. Som presvedčený, že Coutinho si túto otázku kladie už nejaký ten čas. Odišiel do Bayernu, ale nie je rozhodujúcim hráčom," povedal Petit.

"Som presvedčený, že návrat do Premier League by mu urobil dobre, pretože tá mu ideálne sedí. Má víziu, techniku, rýchlosť a je kreatívny. Keď hral v Liverpoole, veľmi som ho obdivoval. Bol by som veľmi, veľmi šťastný, ak by som ho videl v Premier League," pokračoval.

"Som však presvedčený, že sa nevráti do Liverpoolu. Coutinho musí byť úprimný sám k sebe. Liverpool po jeho odchode vyhral Ligu Majstrov a je krok od víťazstva titulu v Anglicku. Prečo by ho mal potrebovať," uzavrel.

zdroj: sport.es
foto: twitter

Diskusia

4 komentáre
2020-03-22 08:10:44
Petit, chlapec nas zlaty, rano treba vstat, prist ku stene a par krat hlavou pobuchat, nech z nej potom nelezu take hluposti.
2020-03-22 10:50:19
Je jasné že sa Petit len zviditelnuje no má vlastné pravdu. Sam nechápem prečo mu to u nás nevyšlo. No komentovať stav hráča by mal niekto kto je aspoň o dve triedy lepší inak je to trapná fraška.