Philippe Coutinho sa podľa informácií médií po skončení hosťovania v Bayerne Mníchov vráti naspäť do Barcelony. Nemecký klub totiž nemá v pláne hráča odkúpiť. Katalánci však môžu Brazílčana predať do Anglicka, kde o neho záujem je.

Anglické médiá informujú o tom, že k záujemcom o služby stredopoliara FC Barcelona patrí okrem Chelsea, Manchestru United a Tottenhamu už aj londýnsky Arsenal. 27-ročný záložník si počas pôsobenia v Liverpoole urobil na ostrovoch veľmi dobré meno a to mu môže pomôcť vrátiť sa do Premier League.

Čoraz jasnejšie je to, že Brazílčan nezostane v Bayerne. Ten ho môže po skončení hosťovania kúpiť za 120 miliónov eur, ale ide o sumu, ktorá je pre nemecký celok privysoká a Coutinho v drese Bayernu Mníchov nepatrí medzi rozhodujúcich hráčov. Šéf Bayernu, Karl-Heinz Rummenigge nedávno uviedol: "Prečo nie je o prestupe rozhodnuté? Je to ťažká otázka. Myslím si, že v niektorých zápasoch hral dobre a v iných som mal dojem, že je trochu utiahnutý," povedal pre Sport Bild.

"Neviem prečo. Faktom zostáva, že všetci veríme, že je výnimočný futbalista, vidíme ho trénovať a niekedy aj v súťažných zápasoch. Každý sa mu snaží pomôcť, tréneri, spoluhráči. Teraz musíme dúfať, že v rozhodujúcich týždňoch, ktoré nám začínajú, sa stane dôležitým faktorom, ktorý nám pomôže vyhrať tituly," uzavrel Rummenigge.

zdroj: metro.co.uk
foto: fcbarcelona.com

Diskusia

5 komentáre
2020-03-22 16:11:59
Myslím si, že by mal dostať ešte jednu šancu u nás.
tunno Premium
2020-03-22 16:40:53
Najhorsie je ze sa hovori zaujme o hostovanie. My ho musime predat ziadne hostovacky