Záložník FC Barcelona, Arthur Melo, prehovoril o karanténe zapríčinenej pandémiou koronavírusu. Cez Instagram. Brazílčan v súčasnosti trénuje doma a zdá sa, že problémy s členkom už prekonal.

Arthur sa počas karantény pripojil k apelu a vyzýva obyvateľov, aby dodržiavali karanténu: "Musíme obmedziť kontakt s vonkajším svetom a neustále to musíme mať na pamäti. V Európe sa nachádzame v totálnej kríze. V Brazílii je ešte čas na prijatie nevyhnutných opatrení a dodržiavanie všetkých pokynov zdravotníckych orgánov."

Záložník vysvetlil ako vyzerá jeho kontakt s Barcelonou počas karantény a ubezpečil, že každodenne pracuje na svojej forme: "Máme skupinu na Whatsappe, prostredníctvom ktorej môžeme byť každodenne v kontakte. Pýtajú sa na nás aj na naše rodiny. Naďalej dennodenne trénujeme. Nevieme, kedy sa budeme môcť vrátiť k hre a nemôžeme prestať pracovať. Úplne dodržiavam karanténu, vychádzam len do supermarketu a vraciam sa domov," uviedol.

Arthura sa užívatelia na Instagrame pýtali aj na vzor, ktorý nasledoval a ako zvyčajne spomenul Xaviho a Iniestu. Zaujímavosťou je, že na Lea Messiho poukázal ako na svojho najťažšieho súpera, proti ktorému hral na reprezentačnej úrovni. Ako najvýnimočnejší zápas v kariére vybral finále Copa Libertadores, ktoré jeho mužstvo vyhralo a on sám bol zvolený za najlepšieho hráča zápasu. Arthur zároveň priznal, že Barcelona mu povedala, že práve tento zápas bol rozhodujúci a Katalánci ho následne kúpili. Aký zápas je pre neho najpamätnejší už v drese Blaugranas? Poukázal na zápas Ligy Majstrov vo Wembley proti Tottenhamu. Záložník debutoval v základnej zostave Barcelony a veľký dojem na neho urobila aj atmosféra na štadióne.

Pripomenieme, že Arthur mal pred prerušením futbalovej sezóny problémy s členkom a musel vynechať zápas s Realom Sociedad. Zdá sa však, že Brazílčan je už zdravotne úplne v poriadku.

zdroj: sport.es mundodeportivo.es
foto: fcbarcelona.com

Diskusia

Zatiaľ žiadne komentáre. Pridaj komentár ako prvý.