Katalánsky denník Sport informuje, že Barcelona začala rokovania s Villarrealom vo veci možného prestupu obrancu Paua Torresa.

Sport tvrdí, že Barcelona chce počas letného prestupového obdobia vylepšiť svoju defenzívnu líniu. Podľa médií má odísť Samuel Umtiti a podľa médií je Pau Torres považovaný za jednu z možných posíl do defenzívy Blaugranas. Katalánsky denník ďalej uviedol, že Barca chce kúpiť stopéra, ktorý je ľavák a Torres patrí medzi zopár veľmi kvalitných ľavonohých centrálnych obrancov v Európe.

Denník zároveň uviedol, že Torres má v zmluve odstupnú klauzulu vo výške 50 miliónov eur, ale Katalánci túto sumu nie sú ochotní a ani schopní zaplatiť. Sport tvrdí, že pandémia koronavírusu bude mať dopad aj na prestupový trh. Správy médií hovoria o tom, že Barcelona v súčasnosti vedie neformálne rokovania.

Torres v tejto sezóne pokračoval v predvádzaní skvelých výkonov, ktoré sme z jeho strany videli aj v uplynulej sezóne na hosťovaní v Malage. Vďaka svojej výbornej forme si v novembri vyslúžil pozvánku aj do reprezentácie Španielska. Torresovi sa dokonca podarilo počas premiéry v drese národného tímu aj skórovať. Je zrejmé, že 23-ročný stopér je nesmierne sľubným hráčom do budúcnosti.

zdroj: caughtoffside.com
foto: facebook

Diskusia

5 komentáre
2020-03-24 08:45:40
Pozrel som si o ňom video (čo samozrejme nemá žiadnu výpovednú hodnotu), vyzeral celkom sľubne ale myslím si že pod tých 30 miliónov to nepôjde. Radšej by som bol keby napravili svoju chybu, a odkúpili Todiba zo Schalke.
2020-03-24 10:07:36
Vyzerá, že je to taký Piqeovský typ. Väčšinou sa snaží všetko riešiť sklzom. Nádejne vyzerá aj ten Felipe Luiz z Lazia, tak dúfam, že poriadne oboch poskautovali a vyberú lepšieho.