Francisco Trincão sa pripojí k Barcelone 1. júla. Nová posila Blaugranas sa v súčasnosti nachádza v Portugalsku, konkrétne v dome Abela Ruiza, s ktorým trávi čas v karanténe. Hráči spoločne trénujú a Španiel priblížil novej posile Barcelony katalánsky klub. Portugalčan poskytol krátky rozhovor pre katalánsky denník Mundo Deportivo.

"Veľmi chcem spoznať Lea Messiho a môcť s ním hrať," povedal Trincão. Keď sa dozvedel o záujme Barcelony, neváhal, pretože vedel, že pred ním stojí jedinečná príležitosť a Barca je pre neho veľkou výzvou. Rokovania medzi klubmi boli dlhé, ale skončili sa úspešne: "Keď bola dosiahnutá dohoda, bolo to úžasné, bol to môj sen," dodal Portugalčan.

"Abel veľmi pozitívne hovorí na tému toho, čo ma čaká. Hovorí o hráčoch, o mieste, o všetkom," povedal mladík, ktorý je dosť nesmelý, ale v hlave to ma zrovnané. Barcelona Trincãa sledovala od momentu debutu v reprezentácii Portugalska do 17 rokov. Hráč Kataláncov presvedčil o svojich kvalitách na Majstrovstvách Európy do 19 rokov v roku 2018. Na spomínanom turnaji sa stal najlepším strelcom aj asistentom. Trincão v prebiehajúcej sezóne strelil 7 gólov a na ďalších 9 prihral. Na trávniku strávil 1500 minút, čo len potvrdzuje, že Barcelona urobila dobre, keď ho stiahla na Camp Nou.

zdroj: mundodeportivo.es
foto: facebook

Diskusia

2 komentáre
kluc Premium
2020-03-24 11:11:06
je dobre že sme ho získali cez zimu...po tejto kríze by určite neboli naňho peniaze...
2020-03-24 11:35:40
Já jsem zvědavej kolik dostane herního času. Hodně se stojí o návrat Neymara a dostat se na hřiště přes duo Neymar-Messi nic jednoduchýho. Jasný jeden má velký problémy se zraněními a druhý už taky není nejmladší, aby hrál každý zápas. Pak je tu ještě Fati a píše se, že se počítá i s Dembélém, tak jsem zvědav na tu rotaci, kdo ví, jestli spíš nepůjde na hostovačku.