Martín Braithwaite odpovedal na otázky fanúšikov na svojom profile na Instagrame. Dán hovoril predovšetkým o Barcelone.

Útočník prezradil, že od prvého dňa si bol vedomý, že "je súčasťou klubu s fantastickou históriou. Všetci sa k vám správajú dobre, všetko vám uľahčujú, aby ste sa venovali tomu, čomu musíte a to to vyhrávaniu," napísal a ubezpečil, že je veľmi šťastný.

"V budúcnosti príde veľa dobrých vecí, teraz si musíme počkať. Majstrovstvá Európy? Chcel by som na nich zahrať, ale v súčasnej situácii sa turnaj nemôže konať," dodal. Na otázku o najlepšom góle vo svojej kariére odpovedal, že dúfa, že tento gól strelí vo farbách Blaugranas.

Fanúšikovia sa Braithwaitea pýtali na najlepší moment kariéry, na čo hráč odpovedal dosť netypicky: "Najlepší moment je každý deň, keď vstanem z postele a robím to, čo ma baví. Je to úžasné."

Dán chcel v minulosti hrať s Xavim, Iniestom, Puyolom či Ronaldinhom. Povedal, že jeho obľúbenou pozíciou na trávniku je stred útoku. Nakoniec sa vyjadril aj k svojmu životu v Španielsku: "Je veľmi dobrý: jedlo, kultúra, počasie... Španielsko je pekné miesto, rád by som si pozrel Barcelonu."

zdroj: sport.es
foto: facebook

Diskusia

Zatiaľ žiadne komentáre. Pridaj komentár ako prvý.