Trent Alexander-Arnold, obranca Liverpoolu, v rozhovore pre CQ magazín priznal, že jeho druhým najobľúbenejším mužstvom na svete je práve katalánska Barcelona.

Alexander-Arnold sa pod vedením Jürgena Kloppa vypracoval na hráča svetovej úrovne. 21-ročný pravý bek The Reds patrí v súčasnosti medzi najlepších hráčov na svojej pozícii. Teraz poukázal na to, že jeho obľúbeným tímom je ak katalánska Barca, ktorú Liverpool dokázal v uplynulom roku vyradiť na ceste za titulom v Lige Majstrov.

"Povedal by som, že mojim ďalším obľúbeným mužstvom je Barca. Cítim, že vyznáva približne rovnaké hodnoty a presvedčenie ako Liverpool. V Liverpoole má rovnaké presvedčenie každý. Ten istý hlad po úspechu, rovnakú etiku tvrdej práce, vytrvalosť. Vášeň v to, v čo veria a v tomto meste je to obrovská vec," povedal obranca Liverpoolu v rozhovore pre CQ.

Alexander-Arnold si však na svoj prvý ligový titul v drese The Reds musí počkať. Dôvodom je pandémia koronavírusu, kvôli ktorej sa futbalový svet musel úplne zastaviť. Pre mladíka však tento jeden titul nie je postačujúci - s Liverpoolom chce vyhrať ďaleko viac. Ale aké by to bolo pôsobiť v Španielsku? "Nie je to niečo, nad čím by som niekedy nepremýšľal. Ale vždy som miloval Liverpool. Vždy som ho podporoval, vždy som chcel hrať v jeho drese. Takže, áno, aj teraz by som nesedel vo svojej izbe a sníval o tom, že by som chcel hrať niekde inde," dodal.

zdroj: express.co.uk
foto: twitter

Diskusia

1 komentár
2020-03-25 11:08:37
Ćudoval by som sa, keby napísal, že Ružomberok :)