Katalánci to myslia s čistkami v prvom tíme FC Barcelona počas letného prestupového obdobia vážne. Katalánsky denník Sport informuje, že klub sa chce zbaviť hneď niekoľkých hráčov.

Barcelona plánuje počas leta prievan v kádri prvého mužstva. Čaká nás zaujímavé prestupové obdobie a zamestnancov v kanceláriách na Camp Nou zas namáhavé. Tí pracujú už teraz. Na trh bolo podľa denníka Sport umiestnených až 8 hráčov. Tejto téme venoval titulnú stranu dnešného vydania.

Barcelona chce počas leta nakupovať - hovorí sa predovšetkým o príchode Lautara Martíneza a Neymara, no bude musieť výrazne predávať. Medzi tými, ktorým v rukách zostal Čierny Peter, sú Ivan Rakitić, Arturo Vidal, Samuel Umtiti a Philippe Coutinho.

Katalánci chcú predať predovšetkým Rakitića s Vidalom, ktorým sa v júni 2021 končí zmluva a preto na týchto transferoch chcú počas tohto leta zarobiť aspoň niečo. Inak o rok odídu zadarmo. Umtiti zas nepodáva výkony ako v období pred zranením kolena a odísť by mohol do Premier League. Týmto smerom podľa všetkého pôjde aj Coutinho, ktorý v Bayerne po sezóne skončí a na Camp Nou ho takisto nechcú.

Taktiež sa hovorí o predaji Griezmanna, ktorý sa v Barcelone stále nedokázal uchytiť. Ak príde dobrá ponuka, Katalánci nebudú váhať. Novinári tvrdia, že odchod Francúza závisí od príchodu Neymara či Martíneza. Zaujímavosť je Carles Aleñá. Sport tvrdí, že klub chce predať aj jeho, hoci v predchádzajúcich dňoch španielska tlač informovala o tom, že Setién s týmto odchovancom počíta vo svojom projekte na budúcu sezónu. Porúčať by sa počas leta mali aj Braithwaite a Neto.

zdroj: barcablaugranes.com
foto: fcbarcelona.com

Diskusia

13 komentáre
kluc Premium
2020-03-25 15:36:48
So všetkými by som súhlasil až na:
Braithwaita-nebolo by to pekné zo strany klubu a šancu by si určite zaslúžil, a teraz by sme ho hlboko pod cenu predali, to radšej rok si ho nechať nech sme neni v takej strate.
Aleňu-v článku tiež spomenuté, dúfam že Setien s ním ráta, a nemyslím si že si môžme dovoliť predať toľko záložníkov keď ani neuvažujú o náhrade...
Prižmúrené jedno oko- Coutinho- do zálohy by sa tiež zišiel pokiaľ sa tam Roberto nepresunie (už naozaj :D) ale pokiaľ príde naozaj zaujímavá ponuka, nie hlboko pod cenu tak jasné predať...ale potom by to chcelo do zálohy dobrú náhradu...
2020-03-25 15:39:37
suhlasim so všetkými až na Alenu a Braitwaitea