Éric Olhats objavil v Antoine Griezmannovi talent a doviedol útočníka k prestupu do Realu Sociedad. Výkony Griezmanna v Barcelone však kritizoval a je názoru, že by mal hrať oveľa lepšie.

"Keď odchádzal z Atlética Madrid, bol som smutný, videl som kontroverzie aké sa objavili. Ovplyvnilo ma to. Je to dlhá história. Chápem však, že chcel podpísať zmluvu s Barcelonou. Barca je Barca. Iní hráči a priatelia mu hovorili, že sa veľmi hodí do Barcelony, tiki-taka a toho všetkého, ale mne sa jeho výkony nepáčia. Vidieť, že má problémy a nie je šťastný," povedal Olhats.

"Bolí ma to, pretože viem, že je schopný urobiť viac. Môže zo seba dať oveľa viac a nič hovorí. Snaží sa to urobiť bez slova. Zdá sa, že od iných nedostáva toľko prihrávok, takisto od šéfa, ktorý by to mal robiť. Uplynul prvý mesiac, druhý a Griezmann pochopil, že nie je šéfom, ale teraz, vzhľadom na svoj talent a prístup, si zaslúži trochu viac pozornosti. Dúfam, že časom tieto problémy prekoná. Má len 28 rokov a je hráčov svetovej úrovne," dodal.

zdroj: mundodeportivo.es
foto: fcbarcelona.com

Diskusia

3 komentáre
2020-03-26 18:43:52
Ja dufam ze pojdem hladat stastie o dum dal. Absolutne nezapadol. To nepride s dalsou sezonou
2020-03-26 22:50:30
Sam to musí vidieť že mu naš systém nevyhovuje, už len taky Werner by bol podľa mňa platnejši nízke ťažisko nebojí sa dať nohu do súboja, Grizzi tam len pobehuje bez súboja a pressingu, musí dostať loptu do nohy a čistej šance aby sa presadil, sám nespraví nič, 1na 1 som ho nevidel aby spravil hráča, mal ostať u ATLÉTOV bola to chyba s jeho strany, odchod bude pre ňho a hlavne pre nás vykúpením