Martín Braithwaite sa včera zúčastnil naživo rozhovoru pre oficiálny kanál FC Barcelona na YouTube. Dán sa priznal, že počas karantény trénuje viac ako pred prerušením súťaže a uviedol, že mu veľmi chýba možnosť vybehnúť na trávnik.

Denný plán počas karantény

"Vďaka tomu, že som s ľuďmi, ktorých milujem, je táto situácia jednoduchšia, než som si myslel. Samozrejme, že si rád zabehnem na tréning, ale teraz tvrdo pracujem aj doma. Snažím sa udržať sa v rutine. Vstávam o 8:00, raňajkujem, čítam alebo si niečo pozriem a o 9:30 začínam tréning. Okolo 12:00 si dám ľahko občerstvenie a trávim čas s rodinou. O 14:00 spoločne obedujeme. Neskôr máme rôzne spoločné aktivity."

Rodina

"Máme sa dobre, všetci sme šťastní. Moja manželka je tehotná a v tomto ohľade je všetko ideálne. Rodiť bude o mesiac a je nadšená, že s ňou môžem byť v Madride. Je veľmi silná a som na ňu hrdý. Hráme sa spolu s deťmi v záhrade, sledujeme filmy, bavíme sa. Dvaja moji synovia hrajú futbal a najstarší hrá na klavír. Teraz má veľa času na cvičenie. Je oveľa lepší ako ja."

Práca

"Keďže nemôžeme trénovať v klube, snažím sa to robiť doma, niekedy dokonca intenzívnejšie ako kedysi, pretože počas víkendov nemáme zápasy. Mám dojem, že robí viac, než zvyčajne. Keď pracujete individuálne, zdá sa, že robíme viac ako keď cvičíte so spoluhráčmi. Mám čas na sledovanie videomateriálov a analýzu mužstva. Snažím sa to robiť každý deň. Máme úžasný trénerský tím. Snažím sa riadiť odporúčaniami od Antonia, posielam mu fotografie a videá, nech nepochybuje o tom, že trénujem (smiech). Moje strava je nesmierne dobrá. Mám šťastie, že manželka dobre varí a môže jesť presne to, čo potrebujem. Keď sa to všetko začalo, tak som dokonca schudol."

Prestávka

"Keď sme sa o tom všetkom dozvedeli, bol to naozaj čudný pocit. Ako vo filme. Snažil som sa nájsť pozitívnu stránku toho všetkého. Nepozastavil som sa nad tým, či to bude trvať dlho alebo krátko. Žijem zo dňa na deň. Budeme mať veľkú túžbu k návratu do hry. Všetci sme hladní po futbale. Čo mi chýba najviac? To, že vybehnem na trávnik a budem sa cítiť ako hráč. Teraz sa cítim ako zviera v klietke. To všetko sa premení v pozitívnu energiu, keď sa budeme môcť vrátiť do hry."

Filmy, seriály, knižky

"Odporúčam film 'Inception' s Leonardom Di Capriom. Alebo 'Black Joe', ktorý vás prinúti popremýšľať o živote. Pre deti? Včera sme si pozreli Toy Story 4 a nebolo to také zlé. Ja, ako správny Dán, zo seriálov odporúčam 'Vikingov'. Takisto veľmi rád čítam, čerpám z toho vedomosti a mám čas na reflexiu."

zdroj: as.com
foto: fcbarcelona.com

Diskusia

Zatiaľ žiadne komentáre. Pridaj komentár ako prvý.