Koronavírus zasiahol celý svet. Týka sa to taktiež športových stretnutí, ktoré boli ukončené alebo prerušené. Stalo sa tak najmä pri prestížnych ligách, ale niekde sa stále hrá (napríklad v Bielorusku). Výnimku tvoria aj rôzne exotické krajiny. Naďalej fungujú aj ešporty alebo MMA. Obmedzenou ponukou sa nedal limitovať ani tipér sejkora4!

S prerušenými prestížnymi futbalovými ligami sa popasoval veľmi dobre! Získal 18 812 EUR! Zloženie jeho tiketu? Priateľské zápasy medzi tímami zo spodných poschodí švédskych súťaží (4. a nižšie) a burundská liga. Tipér tak v obmedzenej ponuke našiel, a najmä trafil stávkové príležitosti s veľmi slušnými kurzami. Napríklad triumf Dynamiku mal hodnotu kurzu 3,84! Mimochodom, krach Olympiku vlastne nebol až takým šokom – len „potvrdil“, že sa mu v poslednej dobe doma nedarí a padol tam štvrtýkrát v rade… Tiež sa v tejto dobe zameriavate na duely exotického charakteru? Ide Vám to? Super zásah, čo poviete?

Borci svoje tikety zverejňujú v populárnej Tiket aréne, kde sa nimi môžete inšpirovať. Skúsite to aj vy?

Pridajte sa k najširšej tipérskej komunite ešte dnes, užívajte si všetky ponúkané príležitostí, získajte okamžite 15 EUR zadarmo na prvé stávky a zhrabnite jedinečný vstupný bonus v hodnote 4 000 EUR!

zdroj: tipsport.sk
foto: twitter

Diskusia

Zatiaľ žiadne komentáre. Pridaj komentár ako prvý.