Rivaldo sa vyjadril k možným prestupovým cieľom FC Barcelona počas letného prestupového obdobia a zároveň komentoval zvýšenie platu pre ter Stegena.

Lautaro Martínez

"Nie je riešením na teraz. Prioritou Barcelony by podľa mňa mal byť Neymar. Lautaro má len 22 rokov a musí sa ešte rozvíjať a získať skúsenosti, aj napriek tomu, že je dobrým hráčom, ktorý sa v budúcnosti môže ocitnúť na čele. Preto si myslím, že Barcelona sa musí sústrediť predovšetkým na získanie Neymara, aby opätovne skompletizovala úžasnú útočnú líniu, ktorú mala."

Neymar

"Má 28 rokov a pred sebou ešte mnoho rokov futbalu. Jeho prestup by bol výborný, pretože Neymar pozná klub a má osobnosť, ktorá mu umožňuje robiť rozdiel bez strachu a obáv z hrania s Messim. Myslím si, že Leo by si taktiež želal jeho návrat."

Ter Stegen

"Súhlasím, že si zaslúži zvýšenie platu vzhľadom na to, čo urobil v posledných rokoch pre mužstvo. Nemyslím si však, že by mal zarábať toľko, čo Messi alebo Suarez ako niektorí naznačujú. Mal by však byť jedným z najlepšie platených hráčov. Jeho miesto je pravdepodobne za najlepšími hráčmi."

Ronaldinho

"Nehovoril som s ním od momentu jeho zatknutia. Dúfam, že všetko sa skončí dobre. Stráviť narodeniny vo väzení v cudzej krajine musí byť nepríjemné. Som presvedčený, že keď sa všetko skončí, Ronaldinha to posilní. Spomínam si na jeden z jeho najlepších gólov počas šampionátu v roku 2002. Hrali sme proti Anglicku a vyhrali sme 2:1. Ronaldinho mi prihral a ja som strelil prvý gól. On potom dokončil dielo. Trafil z diaľky z priameho kopu, z pozície, z ktorej bolo lepšie centrovať. On však vystrelil priamo na bránku Seamana. Potom som sa ho na to opýtal a on mi povedal, že analyzoval hru brankára a vedel, že pred takýmito štandardnými situáciami mal brankár vo zvyku urobiť dva kroky dopredu, takže sa ho snažil prekvapiť. Podarilo sa mu to."

zdroj: as.com
foto: twitter

Diskusia

6 komentáre
2020-03-27 08:03:25
Aj keď by som bol za oby dvoch aby prysli podľa mňa prvorade sa sústrediť na Neymara on pozná už hru Barcelony vie zobrať zodpovednosť keď Leo nehrá verím že aj Kinga Messiho by to potešilo ich vydiet spolu hrať o rok kúpiť Martineza ovšem ak ho dakto nekúpi Visca el Barca!
2020-03-27 09:16:52
Lautara klidně koupit, ale +- 60 mega a ne za šílených 111 mega, kde to jsme. Dřív hráči přestupovali za velký prachy, když už měli toho hooodně za sebou...Zidane, Ibra, Pogba, Bale, Kristýna.