Bývalý brankár reprezentácie Argentíny, Oscar Ustari, kritizoval tých, ktorí spochybňujú oddanosť Lionela Messiho pre argentínsky národný tím. Ustari novinárom prezradil, že Messiho ho prehre reprezentácie videl aj plakať.

"Spochybňovať Messiho je nehorázne," povedal Ustari v rozhovore pre Mitre Deportivo. "Veci môžu alebo nemusia vychádzať podľa plánu, ale môžem vám povedať, že som ho videl plakať ako malé dieťa kvôli tomu, čo sa stalo v národnom tíme. Je veľmi ťažké byť v jeho koži," povedal.

"Spomínam si na Copa America 2011, keď som si liečil zranené koleno a po prehre som ho zašiel pozrieť do Ezeiza a videl som ho ako nikdy predtým: zničeného. Vôbec nepochybujem o tom, že ak sa Messi nestane majstrom sveta, futbal bude nespravodlivý," dodal.

zdroj: marca.com
foto: twitter

Diskusia

1 komentár
2020-03-27 11:47:00
Na pláči není nic špatného, nic za co by se měl kdokoliv stydět.
I ten největší drsňák co si kolem sebe vytvořil obraz chladného, bezemočního člověka, ty slzy úrovní, pokud se něco stane jeho rodině, matce, manželce, dceři, otci apod..... Pořád jsme lidské bytosti.
U Lea to značí, že mu na fotbale záleží a pro úspěch s reprezentací by prodal duši dablu.
Já si například pamatuji, že když sem hravál jako kluk za mladší žáky a šlo nám v posledním zápase o postup do krajského přeboru, a pokud bychom na našem stadionu vyhráli, byli bychom 1.
Nakonec jsme prohráli 1:3 a místo toho byl první většinou tvořený cikány tým Trmice, který se byl na nás zápas dokonce podívat a pak tam slavili.
Taky jsem v tu chvíli brečel.
A nestydím se za to