Ako prežíva súčasnú pandémiu koronavírusu Gerard Piqué? Stopér FC Barcelona o tom porozprával pre LaLiga Santander Fest. La Liga v týchto dňoch pritom zorganizovala finančnú zbierku na podporu boja proti koronavírusu.

Neľahký boj

"Boj proti koronavírusu nie je jednoduchý, ale spoločne si podaríme. V súčasnosti je situácia veľmi ťažká a to, že La Liga podnikla takúto iniciatívu, napĺňa obrovskou hrdosťou nielen nás hráčov, ale takisto aj kluby a fanúšikov. Každý môže niečím prispieť. Sme spokojní, že sa zúčastňujeme takejto iniciatívy."

Všetci spoločne za jedno

"Je dôležité, aby sme rozlišovali rivalitu na trávniku, v derby, v El Clásicu od týchto momentov, pretože keď vidíme, že nás ľudia potrebujú, všetci sme jednotní. To však má za následok, že sme hrdí na to, že spoločne tvoríme rodinu La Ligy."

"To všetko je veľmi ťažké a bude nás to niečo stáť, pred nami sú ťažké chvíle, niektorí naši blízki budú trpieť, iní to zažijú na vlastnej koži, ale spoločne si s tým poradíme, pretože spolu sme neporaziteľní."

Domáca karanténa

"Rodičia sú ako magnet, kamkoľvek ideme, deti nás sledujú. Vždy ich máme za chrbtom, niet inej možnosti. Teraz trávime čas inak, než sme na to boli zvyknutí. Trénujeme na terase a snažíme sa udržať vo forme."

zdroj: marca.com sport.es
foto: fcbarcelona.com

Diskusia

Zatiaľ žiadne komentáre. Pridaj komentár ako prvý.