Martín Lasarte uviedol, že Antoine Griezmann nie je v Barcelone šťastný a stal sa obetným baránkom. Griezmannom pritom pod Lasarte debutoval v Reale Sociedad.

"Griezmann je teraz spochybňovaný, pretože spochybňovaná je aj celá Barcelona. Musíte nájsť obetného baránka, niekoho, kto je za to zodpovedný. Griezmann sa k tímu pripojil ako posledný, zaplatili za neho veľa peňazí. Zdá sa mi, že na neho preniesli obrovské bremeno," povedal Lasarte v rozhovore pre El Desmarque.

"Barcelonu z môjho pohľadu ťaží absencia Suareza. Všetko je teraz na Messiho pleciach. Spochybňované je všetko a všetci okrem Messiho, a teda spochybňujú aj Griezmanna. Nikdy si nenašiel svoju skutočnú pozíciu, na ktorej by sa cítil dobre," dodal tréner.

"Všetci ľudia z Realu Sociedad vedia, o čom hovorím. A všetci, ktorí ho poznajú, vedia, že značným elementom v jeho hre je radosť. Teraz, keď je smutný, vyhasnutý, nie je šťastný," zdôraznil uruguajský tréner.

"Griezmann si bude musieť ešte počkať, aby sa adaptoval alebo zrazu nastane moment, kedy zmení klubové farby a pohľadá si nie lepšiu či horšiu, ale inú možnosť, ktorá mu umožní rozvinúť jeho plný potenciál," zakončil Lasarte.

zdroj: El Desmarque
foto: fcbarcelona.com

Diskusia

8 komentáre
2020-03-29 17:57:48
Griezmanov pripad ma dve roviny,prvu ze jeho nakup bol absolutne nedomysleny vedenim klubu,pretoze nebolo vobec jasne na ktory post sa vlastne kupuje,potom zacala kucapaca zo skusanim kde ho vlastne dat hrat...a druha vec,kazdy laik vidi ze rozdiel v hre Barcelony a Atletica sa lisi ako den a noc,je super ze Griezman este v 90 minute lieta po ihrisku ako diabol lebo takto bol zvyknuty hravat pod Simeonem,na druhej strane do oci bijuce nedostatky ako technika v zhustenom priestore,hra 1/1,dribling atd. z neho robia pre nas system hry nepouzitelneho hraca,takze suma sumarum,120 milionov plus kralovsky plat ne velja den ztento imyl a myslim si ze aj pre neho aj pre Barcu bude asi najlepsie ked sa ich futbalove cesty po sezone rozidu.
2020-03-29 18:07:04
Roky sme sa stazovali, ze nemame nahradu za Messiho, keby sa zranil. Nemal ho ani kto rotovat pocas narocenho kalendare hlavne na jar v rozhodujucej faze sezony. Podla mna jeho prichod opodstatnenie urcite mal.