Brankár FC Barcelona poskytol rozhovor, ktorý sa uskutočnil na diaľku z jeho domu. Ter Stegen prezradil, čo robí počas karantény a ako vyzerajú jeho dni.

Karanténa

"Cítim sa dobre, moja rodina takisto. Sme doma, mali by byť všetci."

Trávenie času

"Všetci sa nachádzame v tej istej situácii, je potrebné motivovať ľudí, aby zostali doma. Môžeme mať vplyv na iných ľudí, takže musíme pripomínať, ako dôležité je zostať doma."

Rodina v Nemecku

"Udržiavame kontakt prostredníctvom Facebooku, v Nemecku je situácia taká istá ako v Španielsku a celej Európe. Všetci sa máme dobre."

Každodenná rutina

"Väčšinu času trávim v obývačke, v kuchyni alebo posilňovni. Každý deň opakujem veľa cvikov, niekedy trénujem pred raňajkami. Upratujem dom, takisto je to cvičenie. Úlohy si delíme."

"V dome je veľa čo robiť. Ale v záhrade som nerobil ešte nič. Každý deň trénujem, spoločne varíme, čítame, hráme sa... Snažíme sa jesť čerstvé potraviny a variť každé dva dni, je to tak praktickejšie. Na raňajky si dávame domáce müsli."

Komunikácia

"Udržiavať kontakt so štábom Barcelony je jednoduché. Podelili nás na skupiny, aby nám to uľahčili. Komunikácia je plynulá."

Syn

"Dnes oslávil tri mesiace, oslavujeme doma. Pre mňa ako otca je to intenzívne obdobie, situácia súvisiaca s koronavírusom mi umožnila tráviť viac času s rodinou. Za bežných okolností sa o polnoci zobudí moja manželka a ide k dieťaťu, ale teraz si to vieme podeliť. Ben sa v noci zobudí len raz."

Hudba

"Mám rád Lucasa Grahama. Dnes som v rádiu počúval hudbu z 90. rokov. Reggeaton? Nijako výnimočne, nanajvýš k športovaniu."

Vášeň ku káve

"Som veľkým nadšencom kávy, kupujem ju od jednej firmy z Castelldefels. Mám rád kávu z Hondurasu a jednu, ktorá sa volá La Perla."

Odporúčania

"Seriál Galileo, vedomosti a praženie kávy."

Čo urobíš ako prvé, keď sa dostaneš z domu?

"Prejdem sa po pláži alebo po meste."

zdroj: marca.com
foto: fcbarcelona.com

Diskusia

Zatiaľ žiadne komentáre. Pridaj komentár ako prvý.