Legendárny Brazílčan je stále vo väzení, ale pri pohľade na jeho aktivity má človek dojem, že až tak zle sa nemôže mať. Každý deň si zahrá futbal a v týchto dňoch sa na internete objavilo video, v ktorom si Ronaldinho s niektorými spoluväzňami zahrali nohejbal. Medzičasom sa objavili správy o tom, že Ronaldinho by vo väzení mohol stráviť 6 mesiacov navyše.

zdroj: givemesport.com
foto: twitter

Diskusia

2 komentáre
2020-03-30 11:52:02
No na tom videu veľmi šťastný nevyzerá. Poznáme ho s veľkým úsmevom na tvári, ale na videu sa ani len neusmial. Asi to nie je až také bezstarostné!!!
2020-03-30 12:50:51
Tak tento šport sa volá v Brazílii "Fut volley". Fut je jasný a volej preto lebo na piesku lopta neskáče. U nás je nohejbal na sieti 110 cm od zeme a Slovensko je viacnásobný Majster sveta a Európy. Mal som tú česť osobne byť pri tom žiaľ už len ako funkcionár lebo v mojich mladých časoch hráča komunistická háveď nedovolila spojenie slovenského a českého zväzu do československého zväzu nohejbalu. Až po 1989 sme ho spolu založili. V Ázii sa hrá "sepaktakraw" kto to nevidel budete čumeť : https://www.youtube.com/... a u nás pozri od 1:41 minúty : https://www.youtube.com/... Niekto tu písal z adminov že má rád nohejbal už neviem kto. Ja som ho viedol v SR i vo svete... ?