Beto Yaque, agent Lautara Martíneza, priznal, že o jeho klienta je v Európe obrovský záujem. Správy médií v posledných dňoch hovoria o tom, že Barcelona sa vraj s Martínezom už dohodla na letnom príchode na Camp Nou.

Agent Lautara Martíneza uviedol jedine to, že záujem o služby útočníka Interu Miláno má množstvo európskych klubov: "Hovorí sa o tom, že ho chce ako Barcelona, tak aj Real Madrid, ale pre neho je to ako keby sa nič nedialo. Ostatní by v noci nespali," povedal. "Nikdy mi nevolá, či sú tieto špekulácie pravdivé, sústredí sa na svoju prácu. Hovorili sme s množstvom ľudí, ale nič viac. Tí, ktorí mi v súčasnosti volajú, nie sú priamo spojení s rôznymi klubmi. Nie je na tom nič vážne alebo formálne. Snívate o tom, aby vás na trhu chceli, ale on nič neočakáva: jediné, čo chce, je hrať a strieľať góly," povedal.

"Jeho neustály progres znamená, že Lautara so záujmom sledujú najlepšie kluby sveta. Dúfame, že jeho úsilie bude odmenené tak, ako si to zaslúži," uzavrel agent Lautara Martíneza. Jasné v tejto chvíli je len to, že odstupná klauzula útočníka má hodnotu 111 miliónov eur a vzhľadom na krízu, ktorú spôsobí koronavírus, vyplatiť ju počas leta nebude jednoduché.

zdroj: barcablaugranes.com
foto: twitter

Diskusia

1 komentár
2020-04-01 07:40:11
četl jsem, že se prý uvažuje o částce kolem ňákých 70 mega za něho. To je mnohem přijatelnějších než nechutných 111 mega (jeho výstupka)