Bývalý športový riaditeľ AC Miláno, Massimiliano Mirabelli, poskytol rozhovor pre portál Calciomercato.com, v ktorom priznal, že Milánčania mali vážny záujem o kúpu chorvátskeho záložníka.

"Prezradím niečo, čo som nikomu predtým nepovedal. Keď som pracoval pre Miláno, bol som v Barcelone, aby som sa pokúsil kúpiť Ivana Rakitića. Chorvát rokoval o predĺžení zmluvy s Barcelonou a dúfal som, že zváži aj iné možnosti týkajúce sa športovej budúcnosti. Prišli sme k nemu domov a z garáže sme nastúpili do výťahu, ktorý nás dopravil k jeho bytu. Bol nadšený a povedal mi, že ak by nepredĺžil zmluvu s Barcelonou, zvážil by našu ponuku," povedal bývalý športový riaditeľ Milána.

"Tento rozhovor ma ovplyvnil, mal som pred sebou majstra, ktorý myslel len na futbal. Svoj každodenný život venoval svojej športovej kariére, od jedla po odpočinok, od voľného času po tréning. Nakoniec predĺžil zmluvu s Barcelonou, ale mal som to potešenie stretnúť úžasného športovca," dodal Mirabelli.

Rakitić bol v poslednom čase spájaný s prestupovom do iného milánskeho klubu, do Interu a predtým mal o jeho služby záujem Juventus. Stále nie je vylúčené, že záložník nakoniec do Serie A prestúpi, pretože Rakitić je v hľadáčiku viacerých talianskych mužstiev. Záujem o jeho služby však majú aj v Španielsku, konkrétne Atlético Madrid a Sevilla.

zdroj: sport.es
foto: fcbarcelona.com

Diskusia

6 komentáre
2020-04-03 16:49:25
Arivederci! Kludne aj zadarmo. Nikomubtu chybat nebude
2020-04-03 17:09:58
hneď teraz kľudne.. aj za 3 rožky by som ho predal