Katalánsky denník Mundo Deportivo kontaktoval Víctora Blanca, prezidenta Racingu, ktorý odpovedal na zaujímavé otázky týkajúce sa Lautara Martíneza. Útočník v čase, keď hrával za Racing, mal možnosť prestúpiť do Realu Madrid vo veku 18 rokov, ale ponuku Los Blancos odmietol. Nakoniec podpísal zmluvu s Interom. Teraz sa ho pokúsi kúpiť katalánska Barcelona.

"Real Madrid v roku 2018 ponúkol možnosť hosťovania s dobrou opciou na kúpu. Lautaro však túto ponuku odmietol, pretože predtým ako z Racingu odíde, chcel v tomto klube uspieť. Zostal, mal veľmi jasné ciele," povedal Víctor Blanco.

"Real bol rozhodnutý Lautara podpísať a dokončiť jeho rozvoj vo vlastnej akadémii. Videl jeho schopnosti a peniaze neboli malé. Racing by na tom dobre zarobil. On však vedel, čo chcel. Mám ho veľmi rád. Zachoval sa veľmi dobre voči klubu aj mne. Hneď sa adaptoval, preskočil mládežnícke kategórie, dosiahol na prvú ligu a potom odišiel do Európy... A vždy bol sám sebou," chválil útočníka.

Blanco takisto zaspomínal na to, že si ponechal dres Lautara s číslom 10, ktorý mu daroval s venovaním "Pre prezidenta číslo 1". Je vidieť, že Lautaro mal s Blancom veľmi dobré vzťahy.

zdroj: mundodeportivo.es
foto: twitter

Diskusia

1 komentár
2020-04-04 17:39:44
Ja v ňom nevidím budúcnosť u nás, kvalitu má ale mi potrebujeme hráča ktorý už presvedčil,tým netvrdím že by sa nepresadil, ďaľší risk za veĺa peňazí, byť majiteĺ preplatím Mpabbeho za akúkoľvek cenu budúcnosť ktorá by nám po LEOVI vyhrávala tituli