Asistent trénera FC Barcelona odpovedal na otázky fanúšikov prostredníctvom Instagramu. Sarabia ubezpečil, že trénerský tím FC Barcelona tvrdo pracuje aj počas karantény, aby pripravil nové varianty hry.

Vzory

"Mojim prvým vzorom bol Van Basten, mal som jeho plagát. Neskôr to bol Brazílčan Ronaldo. Mal som aj plagát s Platinim či Bruceom Springsteenom. Uvedomil som si, že starnem, pretože som si obľúbil šport z 80. rokov."

Reprezentovanie klubu

"V závislosti od miest, kde sa nachádzate, môžete robiť isté veci a iné zas nie, pretože nakoniec sa hovorí len o vás. Všetko, čo robíme, prechádza cez novinárov."

Kontroverzie súvisiace s charakterom

"Urobil sa okolo toho veľký rozruch, ale klube to nebola ani 1/10 z toho. Ospravedlnili sme sa, pretože existujú isté veci, ktoré je potrebné kontrolovať a zlepšiť. Nebol s tým žiadny problém, s hráčmi máme úžasné vzťahy. Veľmi dobre sme si sadli a sme nadšení zo spolupráce s nimi."

Každodenná rutina

"Tvrdo pracujeme, pripravujeme množstvo vecí na obdobie, keď sa opäť vrátime do hry. Táto prestávka pre nás nie je zlá, pretože sme prišli v priebehu sezóny. Teraz však nie je najdôležitejší futbal, ale iné veci. Hoci sa naozaj chceme vídať s priateľmi a byť s mužstvom."

Problémy, ktoré je potrebné vyriešiť

"Máme priestor na zlepšenie. Hovoríme s trénerom a pripravujeme rôzne veci. Upresňujeme detaily herného modelu. Koniec koncov sme nemali predsezónu."

Messi

"Je najlepším hráčom všetkých čias a takisto najlepším športovcom. Messi je úžasný v každom aspekte vzhľadom na jeho pochopenie hry a to, ako všetko realizuje."

Túžba po návrate

"Je to dobrý moment, aby sme si našli trochu času na odpojenie sa a tréning. Keď nás vypustia, budeme útočiť ako tigre."

Termín návratu

"Snažím sa byť optimista, ale futbal teraz nie je prioritou."

zdroj: marca.com
foto: fcbarcelona.com

Diskusia

Zatiaľ žiadne komentáre. Pridaj komentár ako prvý.