Massimo Moratti, prezident Interu Miláno, vo včerajšom rozhovore vyhlásil, že príchod Lea Messiho do Interu nie je vylúčený. Barcelonu však slová prezidenta Interu neznepokojili. Vedenie Blaugranas je presvedčené, že Argentínčan zostane v klube.

Massimo Moratti v rozhovore pre Radio Anch’io lo Sport uviedol, že podľa jeho mienky nemôžeme vylúčiť, že Leo Messi prestúpi do Interu. Slová prezidenta Interu Miláno sa postarali o veľký rozruchu v médiách, no Barcelona tieto vyhlásenia neberie veľmi vážne.

Vedenie katalánskeho klubu neverí v scenár, v ktorom by sa Argentínčan rozhodol pre odchod. O to viac nesúhlasí s tvrdením, že kapitán FC Barcelona by mohol byť zatiahnutý do operácie súvisiacej s príchodom Lautara Martíneza na Camp Nou. Katalánci chcú s Messim predĺžiť zmluvu a on sám od klubu očakáva príchod posíl, aby spoločne mohli bojovať o víťazstvo v Lige Majstrov. Argentínčan by bol rád, ak by dres Blaugranas obliekal aj Lautaro Martínez.

Messi nad odchodom z Barcelony neuvažuje. Aj napriek tomu, že v posledných mesiacoch došlo k názorovým rozdielom medzi ním a vedením, v žiadnom momente nezvažoval odchod do iného klubu. Madridský denník Marca informuje, že Barcelona považuje Morattiho vyjadrenie len za hrozbu, ktorá má na predstaviteľov Blaugranas vyvolať tlak, aby si to s kúpou Martíneza ešte premysleli.

zdroj: marca.com
foto: fcbarcelona.com

Diskusia

Zatiaľ žiadne komentáre. Pridaj komentár ako prvý.