Carles Pérez prostredníctvom Instagramu odpovedal na otázky fanúšikov. Vyjadril sa aj k témam súvisiacim s Barcelonou a kritizoval fanúšikov za ich postoj k odchovancom La Masie.

"Myslím už len na to, aby som bol úspešný v Ríme. Zmluvu mám ešte na štyri roky a sústredím sa na to. Môjmu odchodu z Barcelony nerozumiem, aby rešpektujem to a klubu som vďačný za to, ako sa ku mne v priebehu tých rokov správal. Ľudia hovoria o cantere Barcelony, ale niekedy radšej kúpia nového hráča za milióny, než aby mali trpezlivosť s odchovancom. Takto to je. Ľudia by mali zabudnúť na moju minulosť a ja sa musím sústrediť na Rím," uviedol Pérez.

Krídelník komentoval aj futbalovú atmosféru v meste: "Rivalita s Laziom je pôsobivá. V Barcelone bol veľký futbal, ale nemal nič spoločné s tým, čo vidím tu v Ríme deň čo deň. Ľudia sú do futbalu zbláznení," povedal.

Pérez sa následne vyjadril k záujmu Barcelony o Lautara Martíneza: "Hral som proti nemu a myslím si, že je veľkolepý. Chápem, prečo ho Barcelona chce podpísať, podobne ako iné veľké európske kluby."

Hráč priznal, že počas tohto ťažkého obdobia sa snaží pomôcť nemocnici v jeho rodnom Granollers. Pérez sa pripojil ku kampani s cieľom vyzbierať finančné prostriedky na boj s koronavírusom: "Skontaktoval som sa s nimi a rozhodol som sa, že by bolo dobré spolupracovať na kampani s cieľom pomôcť. To je najmenej, čo môžeme urobiť," dodal.

zdroj: marca.com
foto: fcbarcelona.com

Diskusia

1 komentár
Marian Premium
2020-04-08 10:45:23
Skôr to vyzerá, že kritizuje ľudí v klube ako fanúšikov, lebo kto kúpi nového hráča za milióny miesto canterana je klub.