Pedro Rodríguez poskytol rozhovor katalánskemu rádiu Cadena SER. Nad budúcnosťou Španiela visí otáznik, pretože jeho zmluva s Chelsea končí 30. júna 2020.

Uvidíme, čo sa stane

"Pandémia koronavírusu mala vplyv na všetko. Musíme hovoriť s orgánmi klubu. Viem, že moja zmluva vyprší 30. júna a stále sa nezačali rokovania o ďalšej budúcnosti. Čakám na stretnutie s Chelsea, ale zároveň som pripravený vypočuť si iné ponuky. V súčasnosti musím naplniť môj súčasný kontrakt, potom uvidíme, čo sa stane."

Karanténa

"V súčasnosti trénujeme doma na základe odporúčaní našich trénerov. Čakám však na rozhodnutie, aby sme sa mohli vrátiť do klubového centra. Pri pohľade na to ako veľa bolo nakazených predtým, niekedy je ťažké si myslieť, že by sa všetko mohlo vrátiť k normálu a o to viac bez vakcíny."

Návrat súťaží

"Keď sa vrátia futbalové súťaže, budeme musieť nájsť spôsob, aby sme neprišli ku kontaktu s vírusom. Bude to ťažká výzva, aby sme rýchlo dohrali sezónu a v tak krátkom čase odohrali toľko zápasov."

Na prvom mieste je zdravie

"Na prvé miesto je potrebné dať zdravie, návrat futbalu nie je najdôležitejší. Ak sa pozriem na počet hráčov, ktorí sa nakazili, existujú obavy. Napríklad Pepe Reina, hovoril som s ním a povedal mi, že ho vírus dostal. Keď sa nakazí váš blízky priateľ, vtedy to už beriete vážne."

zdroj: Cadena SER
foto: fcbarcelona.com

Diskusia

1 komentár
2020-05-04 09:29:09
OT: Koeman měl nejspíš infarkt, je v nemocnici. Tak snad se zlepší, nicméně lavičky Barcy je ještě větší stres.