Thibaut Courtois, brankár Realu Madrid, v rozhovore pre belgickú televíziu uviedol, že Barcelona si titul v tejto sezóne nezaslúži. Real Madrid totiž ukázal, že je lepším mužstvom.

La Liga sa postupne vracia. Oficiálne sa totiž začínajú tréningy s cieľom pripraviť hráčov na dohranie koncovky sezóny. Zostáva 11. kôl a na čele je katalánska Barcelona. Courtois verí, že sa sezóna dohrá, pretože ak by Barcelona mala získať titul vďaka rozhodnutiu od stola, nebolo by to spravodlivé: "Za Barcelonou zaostávame len o 2 body a ak by táto sezóna bola zrušená a Barcelonu by vyhlásili za víťaza, potom by to nebolo spravodlivé. Tento rok sme s nimi remizovali a potom vyhrali, my sme boli lepším mužstvom. V prípade Liverpoolu by to bolo iné, pretože ani neviem o koľko bodov vedie. Chcem dohrať sezónu," povedal Coutois.

Káder Realu Madrid čakajú testy na koronavírus už počas stredy a ak všetko pôjde dobre, tréningy sa obnovia už v pondelok: "Musíme mať 100%-tnú istotu, že podstupujeme potrebnú zdravotnú prevenciu, než začneme opäť hrať. Čo sa stane ak sa nakazí iný hráč mužstva? Myslím si, že zvážiť je potrebné množstvo vecí, ale veľmi rád by som dokončil sezónu," uviedol.

zdroj: marca.com
foto: marca.com

Diskusia

9 komentáre
2020-05-05 17:11:50
Real a liga? no milý ušiak ešte si poplačeš nasledujúce roky ?
2020-05-05 17:14:02
To je vtipálek,ak by bol real prvý,tak ak by niekto vtedy povedal,že Barca je lepším mužstvom,tak by každý hovoril,že mu šibe.