Alvaro Arbeloa vyhlásil, že Real Madrid je oveľa lepším klubom z pohľadu získaných trofejí, než katalánska Barcelona.

Bývalý hráč Realu Madrid argumentuje úspechmi Los Blancos na európskej scéne, hoci v posledných 12 rokov získali len 2 domáce tituly. Arbeloa v rozhovore pre kanál Valentiho Sanjuana na YouTube povedal: "Madrid je jasne lepší ako Barcelona, pretože tento biznis je založený na výsledkoch a tie boli excelentné. Je ťažké vyhrať Ligu Majstrov bez toho, aby ste boli najlepší, ale vyhrať trikrát v rade alebo štyrikrát v priebehu piatich rokov, musíte byť naozaj dobrí a vedieť ako hrať v kľúčových momentoch," vyhlásil Arbeloa.

"To, čo urobil Zidane, neviem, kedy niečo podobné uvidíme opäť," uviedol. Arbeloa v každom prípade nezabudol vyzdvihnúť prínos Josého Mourinha: "Som veľkým fanúšikom Josého. Považujem ho za priateľa. Bol to tréner, od ktorého som sa učil, užíval si ho a pracoval som ako zviera. Neviete sa pri ňom prestať smiať, pretože má tisíce anekdot. Je to skvelý človek a jeden z tých, s ktorým sa oplatí pracovať. Mal na mňa obrovský vplyv, ako profesionálne, tak aj osobne. Bol schopný vyžadovať od vás, aby ste trénovali až na smrť a potom vám hovorí vtipy a je jedným z vás. Bol hviezda ako Cristiano," dodal.

zdroj: goal.com
foto: facebook

Diskusia

11 komentáre
2020-05-08 20:51:48
Lidi..... Hlavne v klidu... Je to madridista.... samozřejmě, že bude mít takový názor.
My jako fans Barcy máme názor opačný... Ale 2 tituly RM od roku 2008/2009 mluví jasně.... A 8 titulů Barcy
2020-05-08 20:55:11
Hlavne zabuda, ze "keby" vtedy bol VAR, tak maju jednu max dve trofeje, Ronaldov gol z jasneho ofsajdu v semifinale proti bayernu je krasnym prikladom