Gonzalo García, tréner Twente, porozprával novinárom okrem iného aj o Oriolovi Busquetsovi. Záložník Barcelony je v Twente na hosťovaní a tréner je s výkonmi hráčmi spokojný, hoci je názoru, že sa stále môže zlepšiť.

Trénovanie Twente

"Trénovať Twente je ťažké, som jediným trénerom, ktorého odtiaľ neprepustili za posledných 11 rokov. Je to jeden z klubov s najvyšším počtom fanúšikov."

Oriol Busquets

"Má skvelé prednosti, ale ešte musí zlepšiť niektoré aspekty hry. V prvom mesiaci bolo pre neho ťažké preskočiť z hry v rezerve na hru v profesionálnom futbale, ale postupne sa prispôsobil."

Selahi

"Lindon Selahi je skvelý hráč, debutoval v reprezentácii Albánska a z Nemecka dostal množstvo ponúk. Má pred sebou veľkú budúcnosť."

Koronavírus

"Región Eindhovenu bol veľmi zasiahnutý pandémiou, rozhodnutie o ukončí súťaže bolo správne."

Mladá generácia hráčov

"Najlepších mladých hráčov má AZ Alkmaar. Takisto sa mi páči Ihattaren z PSV, hoci si ešte musí zadefinovať svoju pozíciu, teraz nie je typickým driblérom ani prihrávajúcim hráčom. Kokcu je na druhej strane jedným z objavov Eredivisie."

zdroj: Transfer20
foto: facebook

Diskusia

2 komentáre
2020-05-17 19:13:42
Podľa správ zo španielského SPORTU sa ževraj Juventus a Barcelona dohodli na výmene Pjanic De Sciglio za €25M + Semedo.

A Barcelona sa pravdepodobne pokúsi kúpiť Sergina Desta z Ajaxu, no Ajax nechce žiadnych hráčov len cash, čo si Barcelona nemôže zatiaľ dovoliť takže musia predávať ak chcú aj toho Lautara. Cena za Desta sa odhaduje okolo €20M.
2020-05-17 19:39:52
Oriol Busquets se k nám vrací?