Už dlhé týždne sa špekuluje o tom, ktorí hráči Barcelony budú nakoniec začlenení do transferu Lautara Martíneza na Camp Nou a dlhé týždne sa hovorilo o Arturovi Vidalovi. Madridský denník Marca v každom prípade informuje, že záložník bol vyradený z rokovaní.

32-ročný Čiľan bol v hľadáčiku Nerazzurii už dlhší čas. Taliani mali záujem o jeho služby ešte predtým ako prišiel do Barcelony a takisto aj počas uplynulého leta. Príchod Antonia Conteho do Milána ešte viac rozvíril hladinu špekulácií o možnom prestupe Vidala na Giuseppe Meazzu. Tréner a hráč si veľmi pochvaľujú vzájomnú spoluprácu z čias v Juventuse. Ideálnou možnosťou na odchod Vidala do Interu sa ukázali byť rokovania Barcelony vo veci Lautara Martíneza. Čiľan mal byť esom v rukáve Blaugranas, vďaka ktorým by sa znížila cena prestupu. Marca v každom prípade píše, že táto možnosť už padla. Conte už nemá o Vidala veľký záujem a kluby sa nedohodli na stanovení ceny Martíneza.

Madridský denník uvádza, že v súčasnosti neexistuje možnosť, aby bol Vidal začlenený do tohto prestupu a neexistuje takmer žiadna šanca, aby prestúpil do Interu. Vylúčené však nie je to, že kluby budú riešiť prestup Vidala v budúcnosti. Je možné, že Vidal v prvom rade naplní svoj kontrakt v Barcelone, ktorý je platný do roku 2021. Barcelona by ho ale radšej predala už počas leta, aby niečo zarobila.

Kto teda pripadá do úvahy a môže znížiť cenu Lautara Martíneza? Médiá najnovšie píšu, že Inter má veľký záujem o Juniora Firpa a Nélsona Semeda. Conte chce práve týchto obrancov. Aspoň tak to najnovšie tvrdia novinári. Nerazzurri sledujú aj Samuela Umtitiho, ale ten chce zostať v Barcelone. Nie je vylúčené, že v tejto situácii by sa Inter mohol pokúsiť o podpis Jean-Clair Todiba. V hre je aj Ivan Rakitić, hoci ako sám povedal, táto záležitosť bude veľmi komplikovaná.

zdroj: marca.com
foto: fcbarcelona.com

Diskusia

3 komentáre
2020-05-21 08:00:42
Pokud ho tak moc chceme tak ideální řešení je se pokusit udělat výměnu Griezmann - Lautaro.
2020-05-21 10:33:53
Vyzera to ze vidal a rakitic odidu o rok zadarmo. Dalsia skvela taktika vedenia