Prinášame vám ranný prehľad španielskych športových novín. O čom píšu Mundo Deportivo, Sport, L'Esportiu, Marca a AS? Čítajte nižšie.

Mundo Deportivo uvádza, že káder Barcelony má spolu s kúpenými hráčmi a hráčmi na hosťovaniach dovedna 35 hráčov, v prípade Realu je to až 42. Omladzovanie kádra a znižovania výdavkov na platy bude kľúčové v otázke, kto z klubov nakoniec odíde. Pjanić Leonardovi: "Prestúpim len do Barcelony". Inter preferuje Nélsona Semeda. Pretrváva zmätok v prípade Balea. Real ho chce predať, ale hráč nehodlá odísť. David Aganzo z AFE: "Samozrejme, že neodstúpim". Dodávateľ pizze, ktorý 'otrávil' Jordana, všetko popiera.

"Todibo je prvým predajom," obranca je jedným z najhorúcejších hráčov na prestupovom trhu a na stole má ponuku z Premier League. Barça na ňom pekne zarobí, pretože ho kúpila za jeden miliónov eur a predá za viac ako 25. Jaume Roures: "La Liga sa vráti pravdepodobne medzi 12. a 19. júnom". "Nevediem vojnu so Sandrom Rosellom, nezaujíma ma". Pjanić absolvoval videohovor s PSG. Prvé vyhlásenie od Zidana: "Pokúsime sa niečo vyhrať, je to v našej DNA". Aduriz nečakane ohlásil ukončenie kariéry.

Na titulke L'Esportiu sa ocitol Ivan Rakitić, ktorý opäť patrí medzi hráčov, ktorí môžu opustiť Barcelonu, tak ako to bolo v posledných dvoch rokoch. Tréner CN Mataró, Dani Ballart: "Je pre mňa cťou byť členom ambiciózneho a radostného projektu". Robert Martínez predĺžil zmluvu s belgickým národným tímom do roku 2022. Legendárna líška pokutového územia Aritz Aduriz ukončila kariéru vo veku 39 rokov. Rosa Tamburini odchádza po 25 rokoch v Sant Cugat. Manresa verí v 30-ročného Xaviho Pujola na poste športového riaditeľa. Spar Girona predlžil zmluvu s Adou Elonu, najkompletnejšou basketbalistkou mužstva.

"Posledný let Aduriza" symbol Athletic Club oznámil koniec kariéry, ktorý bol urýchlený v dôsledku bedrovej protézy. Nenaplní svoj sen zahrať si vo finále Copa del Rey. Zidane: "Vyhrať všetko je v našej DNA". História fanúšika Realu, ktorý počas návštevy svojho syna v nemocnici povedal: "Aupa Atléti". Rúška budú povinné, ale nie počas behania.

"Operácia Manchester" Zidane pripravuje hráčov s jediným cieľom: pristúpiť k zápasu s City v auguste v čo najlepšej možnej forme. "Pokúsime sa niečo vyhrať, je to v DNA klubu," povedal tréner. "Takto končí nezabudnuteľná cesta," Aritz Aduriz oznámil ukončenie kariéry vo veku 39 rokov. Arsenal by akceptoval výmenu Lacazatteho za Lemara. Rúška budú povinné od 6. roku života. Je potrebné nosiť ich všade, kde nie je možné dodržať odstup. Núdzový stav v Španielsku bol predĺžený.

zdroj: fcbarca.com
foto: twitter

Diskusia

Zatiaľ žiadne komentáre. Pridaj komentár ako prvý.