Prinášame vám ranný prehľad španielskych športových novín. O čom píšu Mundo Deportivo, Sport, L'Esportiu, Marca a AS? Čítajte nižšie.

"Najžiadanejší je Semedo" - obrancu chce množstvo európskych klubov, ktorý sa môže stať kľúčovým k 'odblokovaniu' Lautara alebo Pjanića. Jeho hodnota stúpa kvôli nedostatku hráčov na jeho pozícii na prestupovom trhu. Záujem o neho majú Juventus, Bayern, City, PSG a Inter. Počas budúceho týždňa budú v predaji už aj rúška FC Barcelona. Arturo Vidal: "V Barcelone sa cítim veľmi dobre". Zidane je trénerom, ktorý najmenej rotuje. Iturralde: "90% rozhodcov stojí za Realom". Len jeden Španiel (Valverde na 8. mieste) medzi najlepšie platenými jazdcami.

"Ter Stegen odblokovaný" - brankár a klub preklenuli vzájomné rozdiely a sú blízko k predĺženiu kontraktu do júna 2025. Barcelona verí, že k dohode dospeje už počas júna a plat gólmana bude narastať v každej sezóne. De Jong: "Ešte nie som pripravený na to, aby som odohral zápas". Inter rokuje s Cavanim, aby nahradil Lautara. Zidane zabojuje o svoje miesto v priebehu troch mesiacov. Marc Márquez opäť vysadol na motocykel.

"Svätý" - De Jong patrí medzi troch nedotknuteľných hráčov Barcelony a v mužstve bude zohrávať dôležitú úlohu, pretože jeho štýl je syntézou identity Barcelony. Tebas chce, aby kluby mohli s celými kádrami trénovať už koncom budúceho týždňa. Maribel Zamora je kandidátkou do španielskej volejbalovej federácie. Keď sa prezidentka dozvedela o jej plánoch, vyhodila ju z vedenia. Volejbal: Sant Cugat a CVB Barça vypadávajú a Barça a Vall d'Hebron zahrajú v superligách. 75 klubov chce otvoriť bazény v prvej fáze otvárania ekonomiky a tlačí na vládu. FEEC nerozumie mandátom od ľudí, ktorí trénujú. Guillem Jou: "Hra v ACB Girona by bola skvelou skúsenosťou."

"Fiorentino na inšpekcii" - prvá návšteva prezidenta po obnovení tréningov. Kapitán Barçy Vicky Lousada považuje titul za logický: "Myslím si, že sme vyhrali spravodlivo, pretože sme boli najlepší". Diego Costa má skvelú formu, využil karanténu. Barça je v otázke Lautara a Pjanića optimistická. Klub je presvedčený, že dotiahne do úspešného konca obidva prestupy. Carroll strávi v Reale 10 rokov - zostane do roku 2021 po predĺžení zmluvy.

"Real nemôžete považovať za porazeného" - tvrdí Bernardo Silva, hráč City. "Nikto nemá viac skúseností v Lige Majstrov, než Real". "S Guardiolom meníme taktiku v každom zápase". "Cena Joãa Felixa je nespravodlivá, stojí oveľa viac". Dodatočná ochrana pre rozhodcov a vyššie tresty pre tých, ktorí na nich útočia. "Alonso pomôže Sainzovi" - Domenicali vidí budúcnosť pre nového pilota Ferrari. Sezóna NBA môže byť dohraná v Orlande. V Španielsku sa počas záverečných skúšok použijú špeciálne počítačové programy, aby sa zabránilo plagiátorstvu a podvodom.

zdroj: fcbarca.com
foto: twitter

Diskusia

Zatiaľ žiadne komentáre. Pridaj komentár ako prvý.