Hristo Stoičkov, bývalý útočník FC Barcelona, je názoru, že Lautaro Martínez sa po prestupe na Camp Nou ako futbalista zlepší. Stoičkov tak podporil príchod Argentínčana do Barcelony.

Lautaro Martínez je spájaný s príchodom na Camp Nou už dlhé mesiace a posledné správy médií hovoria o tom, že transfer je takmer dohodnutý. Stoičkovi sa tieto správy novinárov musia pozdávať: "Martínez má skvelé schopnosti," povedal pre TyC Sports. "V Barcelone sa naučí veľa. Má skvelého učiteľa ako Luis Suarez. A dobre si bude rozumieť s Messim, Griezmannom a Dembélém," pokračoval.

Bulharovi sa na Martínezovi páči predovšetkým jeho bojovný duch: "Je nesmierne súťaživý, nie je to len o góloch. Napreduje každým dňom. Myslím si, že tento rok to dokázal. Otázkou nie je či dokáže hrať alebo nie, podstatné je, aby bol súťaživý," uviedol.

Ako to však bude s adaptáciou mladého útočníka v metropole Katalánska? Stoičkov poukázal na dôležitosť tréningu: "Musí trénovať, musí sa dostať do tohto herného štýlu. V Barcelone som strávil 8 rokov a hral som na ľavom aj pravom krídle. Každý je náhradník aj hráčom základu; záleží len na tom ako počas týždňa trénujete," dodal.

zdroj: marca.com
foto: twitter

Diskusia

1 komentár
Marian Premium
2020-05-23 01:40:07
Učiť sa od Suareza znamená leštiť v zápasoch lavičku náhradníkov?