Arturo Vidal hovoril prostredníctvom Instagramu s novinárom Mariom Velosom. Okrem iného sa vyjadril aj k svojej aktuálnej situácii v Barcelone.

Vidal chce zostať na Camp Nou

"Som tu veľmi šťastný a v Barcelone sa cítim pohodlne. Samozrejme, že tu chcem zostať. Prišiel som do klubu po druhej operácii kolena, nebol som v najlepšej forme, ale teraz som výborne pripravený. Máme dobré mužstvo a ja mám v šatni skvelých priateľov. Fyzicky sa cítim veľmi dobre. V priebehu mojej kariéry som nikdy nemal toľko času na prípravu. Plán som vykonával na maximum, aby som si predĺžil kariéru. Cítim sa pripravený na to čo je pred nami, ako v Lige Majstrov, tak aj v La Lige."

Karanténa

"Bolo to ťažké pretože veľa času sme strávili v izolácii. Dlho som nevidel deti a to bývajú 2 km odo mňa. Pokúsili sme sa dodržiavať pravidlá. Museli sme sa prispôsobiť, pandémia je veľmi nebezpečná, bolo to ťažké. Ešte to nie je celkom dobré, musíme zostať doma až do prijatia nových odporúčaní."

Obnovenie tréningov

"Bolo zvláštne začať individuálne tréningy na rôznych ihriskách v Ciutat Esportiva. Veľmi sme však chceli vybehnúť na trávnik a dotknúť sa lopty, tešili sme sa z toho ako malé deti. Teraz je to v desiatich oveľa normálnejšie. Nemôžeme sa uvoľniť, o dva mesiace hráme o všetko. Sme veľmi koncentrovaní."

Fanúšikovia majú Vidala radi

 

"Mal som šťastie, že som strelil gól Realu hneď v prvom El Clásicu. Obetujem sa a tvrdo trénujem, aby som využil kľúčové momenty. Myslím si, že ľudia v Barcelone ma majú radi, pretože na trávniku nechávam srdce. Hovoria mi to na ulici."

Messi

"Je z inej planéty. Je to väčší úspech ako dve výhry Copa America s Argentínou. Sledovať ho na tréningu každý deň je luxus."

Vidal alkoholik?

"Ľudia sa zapamätajú najhoršie fragmenty z toho, čo povedal Chiellini. Nemyslím si, že bolo dobré to povedať, ale povedal aj to, že som bol majster. Zavolal mi a vysvetlil to. Nebolo to niečo, čo sa nedalo urobiť. Mohol som chodiť na večierky. Som taký istý človek ako všetci. Keď som urobil chybu, zaplatil som za ňu a pohol sa ďalej."

zdroj: mundodeportivo.es
foto: fcbarcelona.com

Diskusia

2 komentáre
2020-05-22 10:53:26
Jeden z našich najlepších záložníkov ... nedal by som ho preč, max by odišiel za 15-20 miliónov a to nemá zmysel, on na trávniku nechá vždy všetko
2020-05-22 21:18:53
Ja neviem ale mám pocit že zase vypadneme v LM. Buď s neapolom alebo v ďalšom kole