Prinášame vám ranný prehľad španielskych športových novín. O čom píšu Mundo Deportivo, Sport, L'Esportiu, Marca a AS? Čítajte nižšie.

"Setién sa definuje" - tréner Barcelony predstavil svoje plány na posily do budúcej sezóny: "Jedného dňa by som chcel pracovať s Neymarom"; "Pjanić je veľký hráč a mohol by hrať na Camp Nou"; "Spolieham sa na Rakitića, kým je v klube". Semedo sa priblížil Manchestru City - anglické mužstvo chce s Barcelonou vymeniť Joãa Cancela. José Mourinho povedal Guardiolovi v roku 2010: "Ešte nezačínajte oslavovať, nič sa ešte neskončilo". Bayern a Borussia Dortmund sa pripravujú na derby. Plavci trénujú v mori, pretože v bazénoch je zakázané plávať. Zmena kalendára v NBA narobila problémy DreamTeamu.

"Chcel by som trénovať Neymara" - Quique Setién analyzuje súčasnosť a budúcnosť Barcelony: "Nechcel som začať diskusiu s Messim. Je jasné, že musíme zlepšiť isté veci, ale sme presvedčení, že máme potenciál na víťazstvo v Lige Majstrov"; "Páčia sa mi skvelí hráči a Pjanić takým je. Lautaro sa taktiež môže adaptovať našej ofenzívnej hre"; "Chcem bojovať o La Ligu na trávniku, hráči sa vrátili silní a budú pripravení na obnovenie súťaže". Inter otvára dvere Samuelovi Umtitimu. Bayern a Borussia zabojujú o Bundesligu. Basketbalový tím Barcelony už trénuje v skupinách.

L'Esportiu píše, že Barcelona potrebuje kúpiť dôveryhodného nástupcu Luisa Suareza po piatich neúspešných rokoch hľadania. Teraz vsadila na Lautara Martíneza. Týždenne oneskorenie - Ministerstvo zdravotnícka analyzuje žiadosť La Ligy o vstup do štvrtej fázy protokolu, aby trénovať mohli celé mužstvá. Zdá sa však, že sezónu sa nepodarí obnoviť pred 19. júnom. Ian Soler: "Slovenská vláda veľmi pomáha futbalu. Táto krajina je veľmi malá." Bernardo z Espanyolu je názoru, že najdôležitejšia bude kondičná príprava. Xavi Puyol z Baxi Marresa: "Nemohli sme Ryanovi Toolsonovi vyplatiť celú sumu, ale dospeli sme k dohode". Prezident CH Lloret Joshua Pérez: "Združenie sa rozhodlo investovať do OK League TV a vyšlo to dobre."

"Musíme vyhrať túto ligu pre fanúšikov" - Vinicius Junior poskytol rozsiahly rozhovor pre Marca. "V zápasoch proti Barcelone sme boli lepší". "Neprišiel som sem, aby o mne pochybovali". "Som prvý, kto si stanovuje požiadavky". "Real Madrid zmenil môj svet". "Trpel som za Španielsko a trpím za Brazíliu". Aritz Aduriz sa rozlúčil na trávniku. La Liga a AFE položili základy obnovenia súťaže. Bude dcéra Usaina Bolta schopná prekonať svetové rekordy vďaka génom? Prebieha hľadanie miesta a odohranie finálovej fázy ligy ACB.

"Vinicius - Hazard, hodí sa len jeden" - Zinedine Zidane si myslí, že obaja krídelníci nemôžu hrať na trávniku spolu a preto nebudú v základe obaja v počas jedného zápasu. Belgičan sa vracia do dobrej formy, kvôli čomu predstavuje hrozbu pre Brazílčana. Carlos Sainz: "Ferarri zamestnalo veľmi pracovitého človeka". Aritz Aduriz sa rozlúčil na trávniku San Mamés. Celé Španielsko ukončilo fázu 0. Ako poslední ju ukončili Madrid, Barcelona a Kastília a León. Vo fáze 2 sa nachádza 47% obyvateľov krajiny.

zdroj: fcbarca.com
foto: twitter

Diskusia

Zatiaľ žiadne komentáre. Pridaj komentár ako prvý.