Sylvinho, bývalý hráč FC Barcelona, ktorý na Camp Nou pôsobil v rokoch 2004-2009, poskytol rozhovor pre rádio Cadena SER, v ktorom hovoril aj o témach súvisiacich s Barcelonou.

Neymar

"Na tento prestup má vplyv množstvo faktorov, napríklad financie. Kto však povie, že Neymar sa nemôže vrátiť? Môže hrať, kde chce. Je to veľmi kompletný, výnimočný hráč. Milujem takýchto hráčov. Jeho individuálne schopnosti sú... mamma mia!"

Arthur

"Je to skvelý hráč, pracoval som s ním v reprezentácii. Rozvíja svoje zručnosti, môže hru viac vertikalizovať, hrať vyššie ako predtým. Je mladý, svoje zručnosti môže rozšíriť."

Messi

"Prevzal takmer všetko od iných hráčov, aj od Ronaldinha. Sú to rôzni hráči, my prichádzame na ihrisko, aby sme hrali a oni, aby strieľali góly a asistovali najlepším hráčom na svete. Je to iné samostatné predstavenie."

Rijkaard

"Dobre riadil šatňu, bol priateľom hráčov a vedel ako s nimi komunikovať."

Guardiola

"Dobre riadil a pridal k tomu množstvo videí a informácií. Svoju prácu má veľmi rád. Je krok pred ostatnými. Ja sa snažím poskytnúť informácie mojim hráčom, ale tí sa nakoniec rozhodujú sami. Bývalí hráči majú šťastie, pretože vedia ako sa hráči rozhodujú."

Budúcnosť

"Chcel by som sa stať trénerom Španielska. Tam som vyrastal ako hráč a neskôr som sa učil v Taliansku. Som trénerom, ktorý pracuje na všetkých herných aspektoch, ale moje mužstvo musí mať predovšetkým dušu a ukázať ju na trávniku."

zdroj: Cadena SER
foto: twitter

Diskusia

1 komentár
2020-05-23 19:00:47
Nikto nepovie že by sa Neymar nemal vrátiť. Aj ja by som to chcel ale kto to zaplatí aby sa vrátil?