Katalánsky denník Sport informoval, že Everton už intenzívne rokuje s Barcelonou o prestupe Jean-Clair Todiba. Na stole sa objavili aj konkrétne ponuky.

Everton už urobil prvé kroky k tomu, aby získal francúzskeho stopéra do svojich radov. FC Barcelona ho získala v januári 2019 prakticky zadarmo a teraz na jeho odchode môže veľmi pekne zarobiť. Mladík sa v súčasnosti nachádza na hosťovaní v Schalke. Katalánci majú zámer vydolovať z predaja koľko len bude možné, pretože záujem je veľký. Najväčší záujem o kúpu má Everton, ktorý Kataláncom predstavil aj svoju ponuku.

Propozícia The Toffees je postavená na sume 22 miliónov eur + 3 milióny eur na bonusoch. Pre Barcelonu ide o prijateľnú ponuku, ale v klubových kanceláriách chcú počkať na výsledky rokovaní s talianskymi klubmi, ktoré taktiež prejavili záujem. Ide predovšetkým o Inter a Juventus.

Katalánsky denník Sport si v každom prípade kladie otázku, či Barcelona nie je v tomto prípade priveľmi chamtivá a môže si v konečnom dôsledku podpíliť pod sebou konár. Todibo je totiž skvelým hráčom a Barcelona môže jeho odchodom stratiť veľa. Everton zároveň Barcelonu informoval, že jeho ponuka je platná niekoľko dní a tak čaká na odpoveď. Následne ponuku stiahne.

zdroj: sport.es
foto: fcbarcelona.com

Diskusia

3 komentáre
Revive Premium
2020-05-24 09:42:45
Jednoznačne predať. Je mladý a talentovaný, to sa do koncepcie Barcy nehodí. Keby mal 30 a bol záložník tak jednoznačne nechať.
2020-05-24 09:58:19
Predať za 20 mega. Načo nam bude ved kupime nejakého stareho za 50 mega a mladeho pošleme preč. Poprípade predame za 20 mega a za 2 roky kupime za 60 mega a medzitym kupime dalsich 3 stoperov ktorým dame platy ako messimu a nebudeme sa ich vedieť zbaviť