Budúcnosť Lautara Martíneza je podľa všetkého spojená s Barcelonou. Takýto názor má aj Víctor Blanco, prezident Racingu de Avellaneda, bývalého klubu Lautara.

"Mám dojem, že prestup Lautara do Barcelony je veľmi blízko, hoci v poslednom čase som s hráčom nehovoril. Z tejto operácie dostaneme nejaké peniaze. Nech už je to akákoľvek suma, určite to padne vhod. Mali sme šťastie, že sme mysleli na budúcnosť, keď sme ho predávali do Interu, hoci 2 milióny, ktoré nám ponúkli za odstránenie klauzuly, boli lákavé. Rozhodli sme sa zariskovať, pričom sme nevedeli, čo sa stane," povedal Blanco.

Racing predal Lautara za 25 miliónov eur, no Inter môže na jeho ďalšom predaji takisto pekne zarobiť: "V tom období bol predaj Martíneza najdrahším transferom v histórii argentínskeho futbalu a pokiaľ teraz odíde do Barcelony za sumu, o akej sa hovorí, len sa to potvrdí," povedal prezident Racingu a ubezpečuje, že by rád videl Argentínčana späť vo svojej rodnej krajine: "Ako Lautaro, tak aj De Paul či Musso sú fanúšikmi Racingu a pokiaľ by sa jedného dňa vrátili do Argentíny, nepochybujem, že to urobia, aby to ukončili kariéru."

zdroj: sport.es
foto: facebook

Diskusia

5 komentáre
2020-05-24 21:54:25
No podľa mňa ani Setien neposadí na lavičku Suareza, takže otázne je maximálne, ktorý hroťák, či Griezmann, alebo Lautaro bude hrať na tom ľavom krídle. No neskutočne ma to vytáča. Prečo sakra neriešia to ľavé krídlo, ale len ďalší hrot. Od Neymara kupujú na ten post hráčov, čo na tom poste nehrajú a potom sa môžeme čudovať prečo nám to v útoku tak nešľape ako by malo. Jedine Dembele v posledných troch rokoch na tom ľavom krídle vedel zahrať dostatočne dobre, no len s tak zraneným hráčom sa nedá veľmi počítať.
2020-05-24 23:04:28
Snad nedopadne ako Alcacer.