Javier Tebas poskytol najnovšie informácie týkajúce sa obnovenia La Ligy.

Návrat do hry

"Existuje možnosť, že začneme 11. júna jedným zápasom a vzdaním pocty všetkým zosnulým. Dúfam, že ten dátum sa potvrdí. Chceli by sme, aby to bolo derby Sevilli o 22. hodine."

Tréningy

"Musíme sa presvedčiť, ako budú prebiehať fázy stanovené vládou a potvrdiť slová premiéra, ktorý hovoril, že bude možné trénovať s celým kádrom. Pomohlo by nám, ak by sa to stalo čo najskôr. Premiér nás prekvapil, poukazuje to na to, že profesionálny futbal je veľmi dôležitý pre túto krajinu."

Zverejnenie kalendára

"Chceme zverejniť kalendár prvých štyroch kôl už počas tohto týždňa."

Horúčavy

"Pokiaľ na niektorom mieste bude vysoká teplota, neodohráme zápas. Bude potrebné ho preložiť."

Hodiny zápasov

"Počas týždňa sa zápasy budú hrať v dvoch časoch - 19:30-20 a 21:30-22. Počas víkendov to bude o 17:00, 19:30 a 21:30-22."

Kritika hráčov Seville

"Zdôrazňujem, že hráči sa ospravedlnili za svoje správanie, čo je pozitívne. Futbalisti sú vzorom pre spoločnosť a musia si dávať pozor na to, čo robia. Obraciam sa na všetkých hráčov, pretože riskujeme množstvo pracovných miest."

Zodpovednosť

"Na tamto stretnutí hráčov sa môže objaviť niekto nakazený, ale bez príznakov. A zdalo sa, že všetci fajčili jednu sishu. Je potrebné byť zodpovedným. Bezpečnosť na ihrisku je zabezpečená, ale znepokojujú ma iné miesta a podobné stretnutia. Musíme byť veľmi opatrní."

zdroj: marca.com
foto: facebook

Diskusia

1 komentár
2020-05-25 16:49:50
nieje 22:00 neskoro vzhľadom na to, že je to cez pracovný týždeň?