Tomas Roncero, Manolete a Santi Gimenez diskutovali v programe El Larguero, ktorý vysiela rozhlasová stanica Cadena SER na tému obnovenia La Ligy. Komentovali aj slová bývalého rozhodcu Iturralde Gonzáleza, ktorý uviedol, že 90% španielskych rozhodcov fandí Realu Madrid.

"Už niet cesty späť. Zdá sa mi, že oznámenie o obnovení súťaže je dôsledok iných politických rozhodnutí počas tohto týždňa. Je to dymový clona," povedal Gimenez a dodal, že dokonca aj Javier Tebas priznal, že ho zaskočili výroky premiéra Pedra Sáncheza, ktorý povolil hru už od 8. júna. Gimenez si taktiež myslí, že "Tebas veľmi dobre bránil svoje záujmy, hoci by mal potrestať hráčov Sevilli" v súvislosti s tým, že niektorí jej hráči hrubo porušili nariadenia počas karantény.

Tomas Roncero, ktorý pracuje pre madridský denník AS, sa vyjadril k slovám bývalého rozhodcu Iturralde Gonzáleza, ktorý vyhlásil, že 90% španielskych rozhodcov podporuje Real Madrid: "Iturralde priznal, že Real je poškodzovaný a ja si myslím, že sa tak deje už od 90. rokov, od obdobia dvoch prehier Realu v zápasoch s Tenerife, v ktorých prišiel o titul. Pokiaľ s niekým sympatizujete, snažíte sa nerozhodovať v jeho prospech, aby si nikto nevšimol vaše preferencie," vyhlásil.

Manolete zase potvrdil, že "Iturralde povedal pravdu o percente španielskych rozhodcov podporujúcich Real". Na záver sa Gimenez a Roncero pokúsili predpovedať, ako bude španielsky futbal vyzerať po obnovení ročníka: "Prevládať bude kvalita a v tom sú najlepší Real a Barça. Pokiaľ ide o hru bez fanúšikov, Barça a Real z toho môžu vyťažiť. 'Dvanástky hráč' nie je žiadny výmysel."

zdroj: Cadena SER
foto: twitter

Diskusia

7 komentáre
2020-05-26 08:55:38
??????????????????
Revive Premium
2020-05-26 09:44:06
Korupcia vo futbale vždy bola a vždy bude (že Teo), hlavne nechať pískať zápasy Barcelony rozhodcu, ktorý bol hlavným predstaviteľom fanklubu Realu Madrid.