Arthur Melo počas najbližšieho prestupového obdobia z Barcelony neodíde. Brazílčan jasne vyjadril svoju túžbu zostať na Camp Nou. Barcelona musí pohľadať iného hráča, ktorého začlení do výmeny za Miralema Pjanića z Juventusu.

O tom, že Arthur nechce opustiť Barcelonu sme vedeli od 29. apríla, kedy verejne vyjadril svoju túžbu zostať v mužstve Blaugranas. Stále sa však špekulovalo o tom, že by mohol byť súčasťou výmeny za Miralena Pjanića z Juventusu. Brazílčan v každom prípade dal obom klubom jasne najavo, že nehodlá opustiť metropolu Katalánska.

Vedenie talianskeho majstra sa počas uplynulého víkendu skontaktovalo z Arthurom. Brazílčan ocenil záujem Juventusu, ale Fabia Paraticiho informoval, že zostáva v Barcelone. Následne brat a otec Arthura v pondelok navštívili Erica Abidala a Ramona Planasa, aby ich informovali o rozhodnutí záložníka.

Barcelona musí v tejto situácii rokovať s Juventusom o prestupe Pjanića bez účasti Arthura. Bosniak má veľký záujem prestúpiť do Barcelony, ale Katalánci nemajú na jeho kúpu finančné prostriedky. Nedokážu jeho príchod vyplatiť celý. Preto sa snažia do transferu začleniť niektorého zo svojich hráčov a Arthur už nepripadá v úvahu. Katalánci tak musia nájsť iného hráča, o ktorého bude mať záujem aj Juventus.

zdroj: mundodeportivo.es
foto: fcbarcelona.com

Diskusia

14 komentáre
2020-05-27 18:31:00
najlepší hrač, ktorého by mohla Barcelona vymeniť je Bartomeu
2020-05-27 18:32:12
Väčšinou to býva tak že mladý hráč má menší rozum ako vedenie, ale v tomto prípade je to naopak